Utorak, 27.04.2010.

16:17

FIFA zadovoljna prodajom karata

Generalni sekretar FIFA-e Žerom Valke izjavio je da prodaja karata za Svetsko prvenstvo teče po planu i da u Južnoj Africi neće biti praznih sedišta.

Izvor: AY

Default images

"Optimističniji sam nego pre tri nedelje. Ljudi se kasno bude", našalio se Valke, dodavši da će se svi mečevi najverovatnije igrati pred punim stadionima i da je FIFA srećna zbog porasta prodaje ulaznica za ovo takmičenje. Problem FIFA bio je to što je 15. aprila ostalo još oko pola miliona neprodatih ulaznica, ali sada naglašavaju da se situacija popravlja.

Zvaničnik FIFA je takođe priznao da je organizacija napravila grešku što nisu dozvolili da Južnoafrikanci kupuju karte na šalterima.

Pošto su ulaznice sada dostupne u biletarnicama širom Južne Afrike, prodaja se povećala, a Valke je napomenuo i da su za sada rasprodate karte za 40 utakmica od 64 koliko će se igrati na šampionatu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: