Sanja Ilić: Bila bi katastrofa kada bih se u ovim godinama bavio nameštanjima na muzičkim takmičenjima

NovostiOnline

22. 02. 2018. u 15:09

Sanja Ilić, frontmen grupe “Balkanika”, koja će nas ove godine predstavljati na "Evroviziji" u Lisabonu, otkriva da je njegova supruga Tatjana zaslužna za ovaj trijumf jer ga je nagovorila da se prijavi

Сања Илић: Била би катастрофа када бих се у овим годинама бавио намештањима на музичким такмичењима

Foto: V.Danilov

Sanja Ilić, frontmen grupe “Balkanika”, koja će nas ove godine predstavljati na "Evroviziji"u Lisabonu, nakon što je ubedljivo pobedio na "Beoviziji" otkriva da je njegova supruga Tatjana zaslužna za ovaj trijumf jer ga je nagovorila da se prijavi.


- Da nije bilo nje možda se ne bismo našli u ovoj sutaciji. U septembru, kada mi je ponestalo ideja, a mi nismo bili zadovljni pesmom, ona je rekla: “Ajde da radimo zajedno, znam kako ćemo”. Tada smo seli i završili je zajedno - rekao je Sanja Ilić i dodao:


- Mi smo poslali pesmu da bismo pobedili. Ali nismo bili sigurni u to da ćemo stvarno pobediti. Bili smo uvereni samo da imamo dobru pesmu i da želimo da idemo na "Beoviziju".



Na prozivke pojedinih takmičara da su “namestili pobedu”, Ilić se ne obazire. Ipak, nakon "Beovizije"se dogodio skandal, kada je brat Marije Šerifović žestoko izvređao Ivanu Peters.


- Ako se u ovim godinama bavim takvim stvarima, onda bolje da celu karijeru, a ona je jako duga jer traje od moje 16. godine, bacim pod noge. To bi bila katastrofa. Ako pobedimo u Portugaliji, znate šta će ti da kažu - namestili su - naglasio je muzičar.


(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

MarkoBgd

22.02.2018. 15:45

Pesma je skroz dobra, čak i bolja od uobičajenih šarlatanskih Eurosong nota. Mada na ES više nema uspeha ako nemaš nekog LGBT predstavnika...ili makar brkatog muškarca u balskoj haljini. Mada s obzirom na (zbunjujuće) ime gospodina Sanja, možda ipak ima nade :)

bruka

22.02.2018. 15:55

Kad matorac oženi mlađu ponaša se kao da ništa nikad nije uradio i postigao u životu dok nije nju oženio. Jadno.

CZBGD

23.02.2018. 02:02

Ma da.Ceo život ti je namešten,o.Od rođenja si predodređen da bez imalo talenta uz pomoć porodičnog pedigrea,stigneš tu gde jesi.Hteo si da kopiraš tatu ali...Hteo si da budeš Žan Mišel Žar ali šta da se radi kad je tu bio jedan Laza Ristovski.Hteo si da budeš Bregović,ali...ZZato imaš kuću pored SOKOJA i netalentovane potomke ,dobro umrežene u sistem koji je zatrovao kulturu u Srbiji da je skoro na ivici propasti.Ako imate hrabrosti da objavite ovo,svaka vam čast .Jer nažalost,ovo je istina.

Binka Butic

23.02.2018. 18:32

Moje interesovanje za Evrovizijuje splasnulo poslednjih godina Mora da sam ostarala.. Ali danas sam procitala u stampi o plejbeku . Odjednom mi je izronila odnekuda rec "pizma". Mislim da ona znaci zavist ili pakost, mozda oboje. Ako mi, koji treba da proteziramo I podrzimo nesto, ato ce nas predstavljati u svetu, isto napadamo, sta mozemo ocekivati od sveta!Tipicno za primenu nase izreke " Da komsiji crkne krava". Nazalost!