Bratislav izgubio bitku za život

J. Ćosin

17. 02. 2018. u 11:07

Tragičan epilog prošlonedeljne tuče u noćnom klubu „Kubo“ u Nišu. Milojević (38) šest dana bio u komi. Svađa pre tragedije

Братислав изгубио битку за живот

Bratislav Milojević / Foto Facebook

NIŠLIJA Bratislav Milojević (38), koga su, kako se sumnja, 11. februara u ranim jutarnjim satima u klubu "Kubo" u gradu na Nišavi brutalno pretukli I. Č. (26) i Ž. N. (26) iz Niša, preminuo je u subotu ujutru u Kliničkom centru od zadobijenih povreda. Šta je prethodilo sukobu, zasad se samo nagađa.

Kobne večeri Milojević je sa teškim povredama glave prevezen u niški klinički centar, gde je operisan zbog hematoma na mozgu. Međutim, posle sedam dana provedenih na aparatima za disanje, u komi, izgubio je najtežu bitku - za život, ostavivši iza sebe dva sina, brata i majku.

Nakon što je nedavno sahranila oca, a zatim i supruga, njegova majka Ljiljana zanemela je od bola kada ju je u subotu oko šest ujutru sačekala vest o smrti mlađeg sina Bratislava.

- Prognoze nisu bile ohrabrujuće, ali kao majka, naravno da sam se nadala čudu. Bio je miran i povučen, vredan, uvek se trudio da radi prekovremeno da svojim sinovima pruži što više. Kada je izlazio u grad, nije ostajao dokasno, tako da mi je bilo sumnjivo što ga nema u pola četiri ujutro. Pozvala sam ga, ali se na telefon javio njegov drug, koji mi je rekao da su u bolnici. Operisali su mu hematom, ali je on povredio živac, od jakog udarca naprsla mu je lobanja i mom detetu nije bilo spasa - priča kroz suze Ljiljana Miljković.

PRIVEDENA DVOJICA ZBOG tuče u noćnom klubu, prošle nedelje uhapšeni su I. Č. (26) i Ž. N. (26) zbog krivičnog dela teška telesna povreda, saopšteno je iz policije. U Osnovnom javnom tužilaštvu kažu da je, kada je povređeni preminuo, naložena obdukcija i da će se na osnovu izveštaja koji budu imali o uzroku smrti preduzeti dalje mere prema osumnjičenima. Po svemu sudeći, krivično delo biće prekvalifikovano nakon smrti žrtve.

Bratislavljev prijatelj A. M., koji je kobne večeri bio s njim u klubu, kaže da se sve odigralo u sekundi. Tuči je, kaže, prethodila svađa dvojice muškaraca koje je Bratislav takođe poznavao i za čiji je sto prišao da se pozdravi, kada je obezbeđenje jednog od njih izbacilo napolje, jer je, verovatno u pripitom stanju, zaspao za stolom.

- Međutim, taj momak se vratio posle nekoliko minuta i tada su nastali haos i gužva. Nismo videli ko je udario Batu, samo sam video da leži na podu u lokvi krvi. Prišao sam da mu pomognem, podigao sam ga na stolicu, međutim, on je bio u nesvesti. Od šoka sam jedva bio u stanju da pozovem Hitnu pomoć. Na putu do bolnice kratko je nešto progovorio, a onda je opet izgubio svest i više se nije probudio - priča nam A. M.

Milojević će biti sahranjen u utorak, 20. februara na Novom groblju u Nišu.

Neutešna majka Ljiljana Miljković i zgrada u kojoj je živeo / Foto J. Ćosin




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Jodza

17.02.2018. 12:11

Искрено саучешће породици несрећног човека.Шта се дешавало и због чега је уопште дошло до туче надам се да ће истрага утврдити.Због "витешког" држања и понашања двојице осумњичених,букагије би им накачио до краја живота.Због њихове безбедности,изоловао би их у самице.У 21.веку претући човека на смрт?Који је разлог бре?Страшно!Да би зло победило довољно је да добри ћуте.У Србији се много ћути.Превише!

Pek

17.02.2018. 12:38

Saucesce porodici ali optuzenima promena statusa optuznice ne menja mnogo.Cudni su putevi pravde

Pera

17.02.2018. 21:13

Ti nocni klubovi u sustini nikom nista dobro nisu doneli osim vlasnicima i dilerima. Trebalo bi ih proterati iz naselja negde gde nece biti dostupni maloletnicima