On igra sve bolje, Muta mu je kao otac, a Dinamik tek sprema velike stvari!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 15.02.2018.
10:53
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Sarađivali su i u Dinamiku i u Partizanu, a kako vreme prolazi, ta saradnja je sve bolja.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Ekipa Dinamika sprema se za start u Kupu Radivoja Koraća, gde ih u četvrtfinalu očekuje duel sa Mega Bemaksom, u petak od 17 časova.

Tim Miroslava Nikolića ovaj duel dočekuje u odličnom raspoloženju, forma je u usponu, pa ne bi trebalo da iznenadi ako u polufinalu popularni ''Muta'' izađe na megdan i Partizanu koji je vodio početkom ove sezone.

Zajedno sa njim, posle Nikolićeve smene, u Dinamik se vratio i Andreja Stevanović koji je sada jedan od lidera ove ekipe.

''Definitivno sam u formi, jaki treninzi i volja su mi pomogli da se vratim tako brzo. Veliku zaslugu imaju i treneri Nikolić i Marković koji su me bodrili i sve vreme bili uz mene.

Sa Nikolićem već dugo sarađujem i jako dobro se poznajemo. Gledam na njega kao na oca, uvek mi da dobar savet i jak vetar u leđa. Zna kako sa mnom'',
istakao je Stevanović u izjavi za ''Blic''.

Kada je u pitanju duel sa Megom, Stevanović smatra da će odbrana da presudi, ali on gleda i malo dalje kada je u pitanju ekipa Dinamika.

''Dinamik je klub kakav dugo nije postojao na ovim prostorima. To je fenomenalna sredina i najzdravija sportska priča za koju će se tek čuti'', poručuje Stevanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke