''Zašto kriviti Radonjića, kad se to i Ronaldu dešava''?

Autor: Darko Mitrović
sreda 14.02.2018.
21:47
Izvor: Sportske.net

Ako gleda TV prenos utakmice Real Madrid - PSŽ, Nemanji Radonjiću je sada sigurno lakše posle one propuštene prilike protiv CSKA.

Epa/Srđan Suki
Epa/Srđan Suki

Povezane vesti

Sinoć je u centru pažnje fudbalske javnosti u Srbiji bio duel Crvene zvezde i CSKA (0:0) u 1/16 finala Lige Evrope, a večeras je to duel u Ligi šampiona između Real Madrida i Pari Sen Žermena.

Na poluvremenu ove utakmice, stručni komentator RTS-a Rade Zalad, nekadašnji golman Partizana, primetio je i jednu sličnost kada su u pitanju pomenuta dva susreta.

Naime, sinoć je Nemanja Radonjić bio u stopostotnoj prilici, našao se oči u oči sa Igorom Akinfejevim, ali je ruski golman zaustavio njegov udarac. Večeras je u sličnoj situaciji bio i Kristijano Ronaldo koji je pogodio u glavu protivničkog golmana Oreolu.

To je Zalada navelo na komentar iz naslova - da nema razloga bilo šta zamerati Nemanji Radonjiću, ako se takve stvari dešavaju i jednom Kristijanu Ronaldu.

Delite li to mišljenje?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Thursday, 15.02.2018
09:08

Ок, ајде да претпоставимо да није у питању недостатак вештине. Нека буде да је случајно онако лоше шутнуо. Али мене више нервира његов себичлук који све више долази до изражаја како он постаје самопоузданији. Била је она контра када је могао Пешић да изађе 1 на 1 са голманом (а он нема проблема са реализацијом), а Радоњићу није ни пало на памет да му дода, већ је узео да солира и покушава да дрибла 3 играча. То је по мени несхватљиво. Такве одлуке штете и њему. Јер ако мисли да после Звезде заигра у неком озбиљнијем клубу, неће далеко догурати ако овако настави. Сви ће га провалити, а никоме не треба толико себичан играч. Мсм да би Милоје морао мало да поприча са њим. Стварно је почео да претерује.

avatar
Vidicnemanja
Friday, 16.02.2018
18:28

Dok je radonjic u cz ja se ne bojim da cemo izgubiti derbi jer mu treba petnaest sansi da slucajno da gol.Plus je sebican do besvesti.A kako objasnjavas podatak da po transfermarktu vredi 2,5 M a tvoj terzic tvrdi da su mu nudili 6 M?Ne mogu da verujem da mu verujes sve sto kaze.A da lupa,lupa

avatar
Man united
Saturday, 17.02.2018
03:03

То да су нудили 6, чисто сумњам. Није реално. А и ко да је битно... Није његов посао да даје голове. Његово је првенствено да асистира, а ако се укаже прилика и да забије, наравно. Тако је функционисао на почетку сезоне. А касније кад се мало окуражио, онда је почео све више да солира. Али да се то решити. Не брини се ти.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 15.02.2018
00:15

Briga nas sto je promasio samo je bitno da ga ne ubace u reprezentaciju kao sto je Terzic najavio.

avatar
Milos Kosta Kostic
Wednesday, 14.02.2018
23:21

Ne krivi ga nikonGol bi mnogo znacio ali desavaju se promasajinRezultat otvoren, vise odgovara nama, u napad pa kako budenZa prvu takmicarsku utakmicu i vise nego odlicno

avatar
Wednesday, 14.02.2018
23:14

Radonjicu je lopta odskocila, vise je krivac podloga koja je uzasna no on sam.

avatar
Wednesday, 14.02.2018
23:09

Nemanja Radonaldo:-D

avatar
petar000
Thursday, 15.02.2018
00:08

Hahah, kad moze Radonjic da omasi, sto ne bi mogao Ronaldo? Ej, ubise se sa prepricavanjem situacije koja realno i nije bila 100% sansa. Ispade da je taj Radonjic takav rutiner u postizanju golova (a covek dao tri u karijeri, od cega dva slucajno) da je to sto je promasio ravno osmom svetskom cudu. Caka je sto je zapeo kao ...., da je gadjao nesto ne bi pricali o dzombama na terenu. Njegov svaki sut je raspali najjace sto mozes pa gde ode. Kao da hoce da polomi loptu.

avatar
Thursday, 15.02.2018
12:12

P.S: Treba da brendira nr7 :-D

avatar
Thursday, 15.02.2018
09:12

Trebao je da sutira po zemlji i u blizi golmanov ugao, a ne poluvisoko i po sredini, ono bih i ja odbranio dok spavam:-D