Netanijahu se oglasio: Odbacujem sve navode optužbe

Nakon što je policija predložila državnom tužiocu Izraela da optuži premijera Benjamina Netanjahua za primanje mita, on se oglasio i demantovao sve navode.

Izvor: Tanjug

Sreda, 14.02.2018.

08:36

Netanijahu se oglasio: Odbacujem sve navode optužbe
Foto: Getty Images

Netanjahu je optužbe nazvao neosnovanim i potvrdio stav da će uspešno završiti svoj četvrti mandat na mestu premijera Izraelam, prenosi Rojters.

Izraelska policija predložila je državnom tužiocu Netanjahua optuži za dva slučaja primanja mita, javljaju tamošnji mediji. Policija može samo da podnese predlog državnom tužiocu, a na njemu je konačna odluka, prenosi Rojters.

Netanjahu tvrdi da je nedužan, a od početka 2017. godine nekoliko puta je ispitan u policiji.

Izraelski mediji navode da je Netanjahu primao poklone od biznismena i da je pravio dogovor sa jednim izraelskim izdavačem o smanjenju medijske konkurencije, zarad pozitivnijih tekstova u novinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: