CS:GO – Kako je NAF zaradio MVP titulu

Američki Team Liquid osvojio je titulu na cs_summit2 turniru, a NAF je tokom celog turnira pružao sjajnu igru koja je nagrađena MVP titulom.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Sreda, 14.02.2018.

02:07

CS:GO – Kako je NAF zaradio MVP titulu

Podsećamo, Kanađanin je u ekipu došao tik pred početak turnira umesto snajperiste jdm64, i na sjajan način se predstavio fanovima ove organizacije.

Keith Markovic, kako je ime ovog momka, ima tek 20 godina a do sada je već nosio dres OpTic Gaminga i Renegades tima. Čini se da je pronašao pravi angažman dolaskom u Liquid, koji je dolaskom steel-a još više pojačao svoje redove.
NAF je tokom celog turnira imao rejting 1.23, da bi u finalu prevazišao taj prosek i “otišao” na 1.30. Imao je +50 razliku između fragova i smrti, sa sakupljenih 303 fragova na 14 mapa, što donosi prosek od 21.6 fraga po mapi. Debijem iz snova, NAF je osim MVP titule zaradio i kratak video od HLTV-a koji pokazuje kako je NAF igrao tokom turnira. Watch NAF - HLTV MVP by Betway of cs_summit2 from HLTVorg on www.twitch.tv Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: