Kecman sa pola terena za pobedu

Košarkaši Partizana osvojili su četvrti put uzastopno titulu u NLB ligi pošto su u finalnoj utakmici savladali Cibonu u prepunoj Areni Zagreb, posle produžetka sa 75:74.

Košarkaši Partizana osvojili su četvrti put uzastopno titulu u NLB ligi pošto su u finalnoj utakmici savladali Cibonu u prepunoj Areni Zagreb, posle produžetka sa 75:74. Partizan je do pobede došao 0,6 sekundi pre kraja kada je Kecman sa svoje polovine terena pogodio koš protivnika. Pre toga "trojku" je pogodio igrač Cibone Bojan Bogdanović za vođstvo od 74:72.

Partizan je tako četvrti put uzastopno stigao do trofeja u regionalnom takmičenju. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Aleksandar Marić sa 14 poena, dok su kod gostiju Džamont Gordon i Marko Tomas postigli po 31 poen.

Kecman je posle meča izjavio da je Partizan mogao ranije da privede utakmicu kraju, ali da je nesmotrenim greškama i promašenim slobodnim bacanjima u produžetku dozvolio Ciboni da umalo dobije meč.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Naslovna - Košarka

Dušan Ivković ličnost godine

Legendarni srpski i jugoslovenski košarkaški trener Dušan Ivković izabran je za ličnost godine Nedeljnika i godišnjaka Njujork tajmsa Turning Points.

Štimac se oprostio od reprezentacije

Vladimir Štimac, doskorašnji reprezentativac Srbije, oprostio se od nacionalnog dresa, poručivši da je malo teško utakmicu posmatrati sa strane.

Slovenija u finalu Evrobasketa

Košarkaška reprezentacija Slovenije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je večeras u polufinalu pobedila Španiju sa ubedljivih 92:72 (25:19, 24:26, 24:12, 19:15).