Uhapšen osuđeni za silovanje devojke sa smetnjama

Novopazarac N.B. (30), pravosnažno osuđen na šest godina zatvora zbog silovanja devojke sa smetnjama u razvoju, uhapšen je i prosleđen na izdržavanje kazne.

Izvor: Beta

Utorak, 13.02.2018.

14:04

Uhapšen osuđeni za silovanje devojke sa smetnjama
Ilustracija: Thinkstock

Ostala četvorica osuđenih za isto delo i dalje su u bekstvu, saznaje radio Sto plus.

"Njega je, po poternici Osnovnog suda u Novom Pazaru, uhapsila Granična policija 9. februara na aerodromu 'Nikola Tesla' u Beogradu i on je upućen na izdržavanje kazne u KPZ u Nišu", kazao je portparol Osnovnog suda Edin Hodžić.

Apelacioni sud u Kragujevcu je N.B. i još četvoricu Novopazaraca, E.M. (44), A.I. (21), E.D. (30) i H.M. (46) osudio na kazne zatvora zbog obljube nad nemoćnim licem, ali su oni pobegli dok je trajalo suđenje.

Kako policija nije mogla da ih locira i privede na izdržavanje kazne, Osnovni sud u Novom Pazaru je tokom januara za njima raspisao poternice.

Apelacioni sud je H.M. osudio na sedam godina zatvora, a E.M., A.I. i E.D. na po pet godina.

Obljuba nad S.P. se desila 27. septembra 2016. godine, u kući u Hercegovačkoj ulici u Novom Pazaru, čiji je Hasib M. vlasnik.

Osuđeni su devojku namamili na proslavu rodjendana, tokom koje su je napili, a potom i napastvovali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: