LAZIĆ NOVI REKORDER ZVEZDE: Hvala vam svima mnogo, bez mojih saigrača ne bih došao do ovih brojki

Beta

12. 02. 2018. u 18:25

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić na današnjoj utakmici ABA lige protiv Zadra postao je igrač s najviše nastupa za taj klub

ЛАЗИЋ НОВИ РЕКОРДЕР ЗВЕЗДЕ: Хвала вам свима много, без мојих саиграча не бих дошао до ових бројки

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić na današnjoj utakmici ABA lige protiv Zadra postao je igrač s najviše nastupa za taj klub.

Laziću je pre početka utakmice predsednik kluba Nebojša Čović uručio buket cveća, a sportski direktor Nebojša Ilić poklonio mu je uramljenu fotografiju na kojoj je pisalo "430 puta ponosni na tebe".

Lazić na utakmici protiv Zadra 430. put nosi dres Crvene zvezde i tako je na "večnoj listi" prestigao čuvenog beka šutera Slobodana Nikolića koji je 429 puta oblačio dres crveno-belih u zvaničnim utakmicama.

"Hvala vam svima mnogo. Bez ovih ljudi ovde, bez mojih saigrača ne bih došao do ovih brojki", rekao je Lazić pre utakmice u hali "Aleksandar Nikolić".

Navijači su u nekadašnjem Pioniru gromoglasnim aplauzom i uzvikivanjem njegovog imena pozdravili Lazića.

Utakmica 20. kola ABA lige između Zvezde i Zadra počela je u 18 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Zvezda i to CRVENA

12.02.2018. 22:38

Tako je Viki, najveći klub i u njemu najveća ljudina koja je već sedmu godinu u klubu a 5-u kako dere najbolje napadače u Evroligi.. a da, vi ne igrate Evroligu..

Miloš

13.02.2018. 10:49

@Zvezda i to CRVENA - Za 4 godine koliko postojite svaka čast..A ta ljudina bi igrao negde napolju da ga hoće bilo ko..Tako da,ne tupi..A mi ne igramo EL,igrali smo je 13 godina uzastopno i pre toga takođe,i igraćemo je opet..Legenda Branko Lazić,hahahahaha....