Dva jaka pojačanja u Radniku

Superligaš Radnik iz Surdulice doveo je u svoj tim dvojicu mladih i iskusnih momaka, Milana Stojanovića iz Niša i Krstu Đorđevića, doskorašnjeg centarfora češkog MAK Taborskog.

Stojanović je u Radnik stigao prošle godine, a sada je potpisao trogodišnji ugovor sa klubom, a kao pozajmljeni igrač, igrao je za Temnić iz Varvarina i niški Car Konstantin.

Igrao je i u omladinskoj selekciji Voždovca, prošao omladinske škole Partizana i Rada i za ovaj klub nastupao u kvalifikacijama omladinske lige Šampiona.

Krsta Đorđević je novi član Radnika koji je ranije igrao i u Olimpiji iz Praga, a u Srbiji je započeo karijeru u Mokroj Gori iz Zubinog Potoka. U Surdulici će se zadržati do leta 2020. godine.

Đorđević kaže da ga je tim Radnika dobro prihvatio.

“Zadovoljan sam prijemom ljudi. Uklapam se i uigravam sa ekipom i nadam se da ću svojim zalaganjem već u prvom kolu prvenstva biti u startnih 11″, očekuje Đorđević.

Portparol Radnika Dejan Mirčev, objašnjava “kako se zimski prelazni rok bliži kraju, tako se i svode analize igrača koji su na probi, a paralelno sa tim se i overavaju novi potpisi”.

“I u ovom prelaznom roku nastojimo da oformimo tim koji će obezbediti opstanak među elitom srpskog fudbala, a dovođenjem mladih lica nastavljamo sa ciljem afirmacije mladih i ulažemo u budućnost fudbala”, ističe Mirčev.

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare