SAČEKUŠA NA VOŽDOVCU: Ubijen Šaranovićev čovek koji je trebalo da smakne Luku Bojovića! (FOTO)

Novosti Online

05. 02. 2018. u 20:50

Dalibor Despotović (37) je, prema prvim infomacijama, likvidiran sa dva metka u glavu. Od ranije poznat policiji, ndavno pušten iz zatvora, a po nalogu Slobodana Šaranovića trebalo da ubije vođu zemunskog klana

САЧЕКУША НА ВОЖДОВЦУ: Убијен Шарановићев човек који је требало да смакне Луку Бојовића! (ФОТО)

Foto: P. Milošević

U Zaplanjskoj ulici na Voždovcu došlo je do vatrenog obračuna i, prema prvim infomacijama, jedan muškarac je ubijen. Kako saznajemo, on je upucan s leđa u sačekuši dok je bacao smeće, sa dva metka u glavu, i ubrzo je podlegao povredama.

Prema prvim informacijama, reč je o Daliboru Despotoviću (37), koji je vlasnik jedne menjačnice. Saznajemo da od ranije ima debeo kriminalni dosije, a nedavno je pušten iz zatvora.


PROČITAJTE JOŠ - LIKVIDACIJA U BUDVI: Slobodan Šaranović ubijen pred kućom

Despotović je bio među devetoro uhapšenih u novembru 2010. godine, koji su sumnjičeni da su u toku te godine, izvršili nekoliko razbojništava, među kojima su i pljačka Vojvođanske banke na Čukarici, NLB banke u Železniku, kao i dvostruka pljačka Alfa banke u ulici Vojvode Stepe, čime su pričinili materijalnu štetu u vrednosti od 10 miliona dinara.

Tada je otkriveno da su Despotović i Miloš Kljajić, obojica državljani Crne Gore, u iznajmljenim stanovima na Karaburmi i Zvezdari, podrumima i automobilima krili čitav arsenal oružja.

PROČITAJTE JOŠ - Sve je mirisalo na krv

Njih dvojica su radili u obezbeđenju Slobodana Šaranovića, koji ih je, kako se verovalo, poslao da likvidiraju Luku Bojovića, vođu zemunskog klana, ali je taj zločin sprečen.
Foto: P. Milošević

Foto: P. Milošević
Foto: P. Milošević
Foto: P. Milošević


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (18)

Trougao Medak-Jerković-Bara

05.02.2018. 21:13

@Opaki - Pa šta očekuješ u ovom delu grada? Geto vazda bio, geto i ostao ...

Djile

05.02.2018. 23:25

Ne mogu da shvatim. Lik sa "debelim policijskim dosijeom" drži menjačnicu, na slobodi je, a još i državljanin Crne Gore? Kakva je bre ovo zemlja? Ne trba graditi stanove, nego zatvore... Kad bi svi kriminalci zavrsili u zatvoru, bilo bi rešeno stanbeno pitanje svihgradjana Srbije...

срето

05.02.2018. 23:44

Није нам доста српских криминалаца, па их увозимо из Црне Горе.

danas je svaki dan

05.02.2018. 23:56

koliko je u srbiji tih sa debelim kriminalnim dosijeima i zastarelim krivičnim prijavama, kome služe , čija je to vojska ?

veselnik

05.02.2018. 23:57

Jos jedan "kontroverzni", vlasnik menjacnice, crnogorac, dobro poznat policiji...pa kad nece policija da ih sklanja, ima ko ce! Da se tretiraju kao strani drzavljani, a ne kao povlasceni potomci onih koji su se odrekli Srbije, priklonili NATO-u i saradnici kriminalno-politicko-policijskog miljea...manje bi ih bilo po naslovima.

Живорад Крушевац

06.02.2018. 00:01

Доктор Небојша је гарант безбедности не брините.

Гојко

06.02.2018. 13:25

@Ivan Zgrozeni - Najsigurnije mu je bilo da ovih 10 miliona opljačkanih dinara zameni u evre,legalno,daleko od očiju neželjenih svedoka.

Ратко

06.02.2018. 10:19

Много ми је жао девојке која је у свлачионици код Сомбара убијена. Нека јој Господ Бог душу прости!

Policija

06.02.2018. 10:53

Mozemo da i ukinemo policiju, manje bi bilo kriminala a ovi sto bi ostali pobili bi se sami. Ovako i sud i policija uvek nekog stiti, svi se prave ludi a dosije zaglavljen "negde" slucajevi zastareli ili ga sudija oslobodi. Saric preneo 5 tona kokaina i raspitajte se jer osudjen na 250 godina zatvora ili je zastareo slucaj i neka simbolicna kazna. Uzas bre, ovo bre treba radikalne promene i bez ovih zamajavaca na celu drzave!

Гојко

06.02.2018. 13:22

Neko je znao da će uveče izaći da baci smeće i mirno čekao taj trenutak...