Pazar i Vojvodina najavljuju spektakl u Kupu

Trener Novog Pazara Hamza Zatrić rekao je uoči prve utakmice polufinala Kupa Srbije protiv Vojvodine da će se sastati dva najbolja domaća tima.

Izvor:

Sreda, 24.01.2018.

12:07

Pazar i Vojvodina najavljuju spektakl u Kupu
Getty images

"Svesni smo težine meča, kao i rival. Dobar rezultat na domaćem terenu donosi malo rasterećeniji revanš. Maksimalno smo motivisani. Ako nas posluže servis i odbrana posle bloka, što su naši veliki aduti, bićemo blizu trijumfa", rekao je Zatrić.

Pazarci su vezali tri pobede nad prvakom države na domaćem terenu. Najpre su dobili prošlogodišnje finale Kupa Srbije sa 3:0, zatim Superkup rezultatom 3:1, da bi u tekućem prvenstvu slavili protiv Novosađana sa 3:2.

S druge strane, Zatrićeva ekipa izgubila je dve od poslednje tri utakmice u Superligi.

"Malo sam iznenađen poslednjim porazom od Crvene zvezde, u susretu gde su statistički parametri uglavnom bili na našoj strani. Presudile su greške u odlučujućim momentima. Ipak, to nas ne remeti pred Vojvodinu, sve je najnormalnije", priznao je Zatrić.

Igrači Vojvodine trenirali su u dvorani Pendik, a trener Nedžad Osmankač ocenio je da novi format takmičenja u Kupu Srbije ne odgovara jakim ekipama.

"Teško je reći ko je favorit za prolaz, verovatno je ovo finale pre finala. Tako kaže i prvenstvena tabela. Dalje će srećniji i uspešniji sastav. Predstoje dva velika meča, ali svaki će na svoj način biti zanimljiv", naveo je Osmankač.

On je ocenio da je domaći teren velika prednost Novog Pazara.

"U poslednje vreme ne dolaze nam tako često u goste, kao mi njima. Udobno se osećaju kući, očekuje nas paklen ambijent. Verujem da ćemo publici prikazati sve ono lepo što odbojka može da pruži", kazao je Osmankač.

Prva utakmica polufinalna Kupa Srbije za odbojkaše izmedju Novog Pazara i Vojvodine zakazana je od 18.00 u dvorani Pendik, a revanš je 6. februara u Novom Sadu.

Finale ovog takmičenja, u koje se već plasirala Crvena zvezda pobedama nad Radničkim iz Kragujevca (3:0 i 3:1), na programu je 3. marta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: