Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
Putnice pobesnele zbog uniformi stjuardesa: Suknje su im prekratke, vidi im se donji veš, ovo je SRAMOTA

Putnice pobesnele zbog uniformi stjuardesa: Suknje su im prekratke, vidi im se donji veš, ovo je SRAMOTA

Putnica aviokompanije AirAsia poslala je ogorčeno pismo u kojem tvrdi da su je uniforme osoblja uvredile budući da je, kako kaže, mogla videti stjuardesino donje rublje kad se ova sagnula.

AirAsia stjuardese Foto: AirAsia / Facebook
AirAsia stjuardese
Stjuardese kompanije AirAsia
Foto: AirAsia / Facebook
Stjuardese kompanije AirAsia

Inače, na Facebook stranicama kompanije AirAsia vidi se da stjuardese imaju crvene kostimiće koji se sastoje od suknje i sakoa, a ispod toga nose beli top.

News.au prenosi da putnica kaže kako često putuje za Maleziju i da je na zadnjem putovanju na aerodromu u Kuala Lumpuru doživela takvu neugodnost da se mora žaliti.

- Uvredile su me ekstremno kratke suknje koje su nosile stjuardese Ais Asie. Evropske i američke kompanije nemaju takve uniforme za radnice. Osećala sam se odvratno. Jedna radnica je bila u supermarketu pre leta i kad se sagnula po nešto mogla sam joj doslovno videti donje rublje, užas! - priča ogorčena putnica.

Kaže da je druga pak imala raskopčanu bluzu tokom leta i kad ih je posluživala mogla joj je videti grudi.

- Zamolila sam je da se zakopča - dodaje.

U istom pismu kaže da su muški radnici pak obučeni skroz primereno i da zbog toga deluju profesionalno, prenosi i Mirror, koji je poslao upit kompaniji o pismu i uniformama za radnice.