Nedelja, 21.01.2018.

16:58

"Petarda" Lacija, SMS dvostruki strelac

Ekipa Lacija sa 5:1 pobedila je Kjevo, u 21. kolu Serije A, a dvostruki strelac bio je Sergej Milinković-Savić.

Izvor: B92

Getty Images

Reprezentativac Srbije postigao je dva efektna gola u 13. pobedi "nebesko plavih" u šampionatu Italije.

Domaći fudbaleri do gola prednosti došli su 23. minutu kada je strelac bio Luis Alberto.

Gosti su ubrzo uzvratili i preko Pučarelija poravnali rezultat na semaforu. To je bilo sve što smo videli od Kjeva, pošto će u nastavku meča dominirati Lacio.

U 32. minutu Milinković-Savić postigao je lep gol sa nekih 18 metara. Parolo je ostavio loptu srpskom igraču, a ovaj je snažnim udaracem savladao Sorentina. Sa tim rezultatom otišlo se na pauzu.

U nastavku meča videli smo još tri gola u mreži Kjeva. U 68. minutu Leiva je proigrao našeg igrača, a ovaj iz polu-voleja poslao loptu u mrežu. Bastos je u 83. minutu povisio na 4:1, dok je konačan rezultat postavio Nani u 86. minutu (5:1).
Getty Images
Ekipa Napolija slavila je na gostovanju u Bergamu protiv Atalante 1:0. Jedini gol na meču postigao je Dris Mertens u 65. minutu. Ovo je bio 17. trijumf ekipe Marucija Sarija.

Bolonja je sa 3:0 pobedila Benevento, a srpski igrač Filip Đuričić našao se za goste na terenu od 66. minutu.

Sampdorija je pred domaćom publikom slavila protiv Fiorentine sa 3:1, a sva tri gola za domaće postigao je Kvaljarela. Milinković je bio na klupi "Viole" i nije ulazio na teren.

Sasuolo i Torino su remizirali 1:1, a Ljajić i Vanja Milinković-Savić presedeli su meč na klupi "Bikova". Krotone je pobedio na gostovanju Veronu 3:0, a strelci na meču bili su Barberis (3), Stojan (54) i Riki u 67. minutu.

Udineze i SPAL odigrali su bez pobednika u 21. kolu Serije A. Udine je došao do vođstva u 11. minutu, ali je iskusni Sergijo Flokari u 49. doneo izjednačenje ekipi SPAL.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: