Četvrtak, 18.01.2018.

01:00

Pretežno sunčano, do devet stepeni

U Srbiji će biti pretežno sunčano vreme, sem u planinama na jugu i istoku zemlje gde će padati slab sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Izvor: Beta

Pretežno sunčano, do devet stepeni
Foto: GettyImages

Ujutro će severozapadni vetar biti umeren do jak, a popodne će oslabiti. Jutarnja temperatura će biti od minus tri do dva stepena, a najviša dnevna od pet do devet stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano vreme, uz umeren do jak severozapadni vetar koji će popodne oslabiti. Jutarnja temperatura će biti oko jednog stepena, a najviša dnevna oko sedam stepeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

19 h

Šestomesečna zabrana

Gurović izbačen iz srpske košarke

Milanu Guroviću, treneru Reala, izrečena je šestomesečna zabrana vođenja tog tima, posle masovne tuče u kojoj je učestvovao, a koja je izbila na meču sa KK Vizurom.

11:33

29.5.2024.

1 d

Podeli: