Ivana Jorović blista od sreće posle uspeha u Melburnu, a znate li kakvu ulogu tu ima bivši fudbaler Partizana?

Autor: Beta Beta
nedelja 14.01.2018.
15:14
Izvor: Beta

Srpska teniserka Ivana Jorović rekla je danas da je presrećna što će prvi put u karijeri igrati na Gren Slem turniru, na predstojećem Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu.

BETAPHOTO/TENISKI SAVEZ SRBIJE/SRDJAN STEVANOVIC/EV
BETAPHOTO/TENISKI SAVEZ SRBIJE/SRDJAN STEVANOVIC/EV

Povezane vesti

Jorović je danas u poslednjem kolu kvalifikacija pobedila Holanđanku Bibijanu Skofs sa 6:3, 6:3 i plasirala se na Australijan Open.

"Ne mogu da opišem koliko sam srećna što sam uspela da prođem kvalifikacije. To je nešto o čemu svaki mladi sportista, odnosno teniser sanja i zbog čega mukotrpno radimo na terenu. U poslednjim minutima igre govorila sam sebi da ima još mnogo da se igra i da je najvažnije da idem poen po poen, što sam i uspela na kraju", navela je Jorović u pisanoj izjavi medijima.

Ona je navela da je mnogo promenila u načinu razmišljanja, u stavu na terenu i ponašanju i dodala  da su joj u procesu sazrevanja pomogli Janko Tipsarević, Nemanja Lalić, Nemanja Plavšić, fitnes trener Zlatko Novković, porodica i dečko, fudbaler Kelna Miloš Jojić.

Epa/Sascha Steinbach
Milos Jojic
"Svako od njih ima doprinos u mom radu i napretku i kada se sve spoji, uz potreban mir, došli smo do ovog za mene prvog velikog uspeha", dodala je Jorović.

Ona je navela da pritisak igranja na velikom turniru pozitivno utiče na nju i da ima veliku motivaciju.

"Dobila sam još veću želju za pobedom i jedva čekam svaki novi meč. Trudim se da uživam svaki put na terenu jer ipak radim ono što volim. Imam svoj tim koji mi pomaže da se pripremim najbolje za meč", dodala je 280. teniserka sveta.

Ona će u prvom kolu, u noći izmedju nedelje i ponedeljka, igrati protiv četvrtog nosioca Eline Svitoline iz Ukrajine.

"Hvala svima u Srbiji na podršci i energiji koji mi pružaju pri ovakvom važnom koraku u mojoj karijeri. Imamo velike tenisere kao uzore i mi mladji ćemo sve dati od sebe da sledimo njihov put. Preko uspeha se ne stiže preko noći i zato nam svima znači podrška iz Srbije", navela je Jorović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke