Sančez odlučio, imamo li transfer zime?

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 14.01.2018.
09:29
Izvor: Sportske.net

Aleksis stavljen pred jasan izbor, izgleda da je njegov agent postigao sinoć dogovor!

EPA/Nigel Roddis
EPA/Nigel Roddis

Povezane vesti

Priča je izgleda gotova.

Naime, nekoliko različitih izvora potvrđuju da je Aleksis Sančez prelomio, da se njegov agent Felicevič dogovorio, Čileanac ide u Junajted.

Videćemo koliko su pouzdani ovi navodi, ali obično ažurni insajder Junajteda, Dankan Kastls tvrdi da je "Ninjo Maravilja" na korak od Mančester Junajteda.

Siti je odbio da plati obeštećenje od 40 miliona evra, Junajted će isplatiti Vengeru traženo, nude veći novac samom igraču od Sitija i izgleda da će on obući dres "Đavola".

Uz to, engleski mediji pišu da je Murinjo obećao Vudvordu da neće insistirati na drugim napadačima poput Grizmana, narednog leta, ako sada dovede Sančeza.

Šta nudi Junajted?

Želeli su da uključe Mihtarijana u posao, Venger je odbio, na kraju će platiti 40 miliona evra za Čileanca, čekaju da Venger obezbedi zamenu.

Šta je pozicija Sitija?

Ne pristaju na ucenu, oni imaju dogovor sa Sančezom, i kako se saznaje, Gvardiola smatra da ako Čileanac želi da zaista stigne u Siti, odbiće Murinja i sačekati leto da se preseli na "Etihad".

Time je Sančez stavljen pred izbor, Arsenal bi naravno da ga proda, ali bi i njima ruke bile vezane, ako Aleksis odbije Junajted. On izgleda to neće učiniti, Murinjo je spreman da odustane i od Bejla, samo da se dokopa Sančeza, zatim bi mu ostalo 150 miliona funti za leto koje bi mogao da potroši da ojača odbranu i vezni red.

Da li je saga gotova? Izgleda da jeste, a navijači Sitija već komentarišu da im Sančez nije potreban i da misli samo na novac. Da je drugačije, sačekao bi Siti i stigao na leto.

Kiselo grožđe ili nešto drugo?

I dok se roje spekulacije o njegovoj budućnosti, očekuje se da Aleksis bude danas u sastavu kada Arsenal igra protiv Burnmouta. U derbiju dana, inače, sastaju se Liverpul i Mančester Siti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

53 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Monday, 15.01.2018
11:47

Bježi čovječe odatle, osvoji nešto, top si igrač, mada ni ovo nije najsretniji izbor al' ajd'.

avatar
Miso Gajic
Monday, 15.01.2018
09:33

40 Miliona za igrača Sančesovog kalibra je smiješna cifra. Kakve sve prodaju za 70,80 i 100 miliona. Ali ugovori ističe i razumijem Arsena bitno je da se nešto unovči. Ali ne razumijem Siti ,pokupili su sve , na tom mjestu imaju Sanea , Sterlinga koji su neprikosnoveni in dr. šta će im Sančes ,za rotaciju . E , rotacije se Sančes i uplašio i vjerujem da će otići u UTD.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Monday, 15.01.2018
01:58
avatar
Don Silvio
Sunday, 14.01.2018
18:21

Interesuje me samo kako ce Arsenal izgledati, pogotovo ako na leto ode Venger a dodje Anceloti. Anceloti je sigurno jedan od najboljih trenera danasnjice ako ne i najbolji navikao je na trofeje ali i kvalitetne timove, sto arsenal nije

avatar
Scholes
Sunday, 14.01.2018
14:51

Dao onolike pare za Vokera, Mendija, Edersona i Stonsa, a cenjka se oko Sanceza. Koliko je umisljen Gvardiola, narcis zesci.

avatar
Андер Ерера
Monday, 15.01.2018
02:41

Da, još priča o biranju između 'Gvardiole i novca', 'trofeja i novca' itd. 5 i po mjeseci odličnih rezultata ih je diglo u nebesa.

avatar
StefanK
Sunday, 14.01.2018
14:50

Mislim da mu niko od navijaca ne bi zamerio da ode u City posto kuka za trofejima i realno oni su u najboljoj sansi za to ove sezone( bez uvrede za fanove MU, ko zna mozda oni budu u boljoj poziciji sledece godine, ja pricam za ovu). E sad ako ode u MU onda je jasno da lik vise ide nekako za parama i niko mu nece oprostiti...Ali sve to po strani, navijaci ce tek na Vengera da polude...Drugi put ce biti da lik dozvoljava da nas najbolji igrac ide u MU na polovini sezone, ae jednom da ti se desi takav propust ali vec drugi put, pa jasno dajes do znanja da te na neki nacin boli uvo za sve vec samo da ne izgube nesto para, kazem nesto jer msm iskreno da ne bi propali i za tih 40m ako bi na neki nacin ispao fer prema navijacima...Ma drzi ga na klupi do leta i sta te briga, ne moze niko bre da ucenjuje klub, a ne ovako sve zeznes i ucinis igracu, a navijace koji placaju najskuplje karte po ko zna koji put izneveris...Uzas majke mi...

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 14.01.2018
16:53

Ko ti se cini kao ekipa sa vecim potencijalom za trofeje u ovom momentu, Junajted ili Arsenal? Koliko god Siti trenutno bio u boljoj poziciji i formi (a nije toliko bolja ekipa da trenutno ima ovoliko bodova vise, dosta poena su uzeli volsebno, da ne kazem nezasluzeno) Junajted ima kakvu takvu viziju, plan i novac da je ostvari. Junajted i uzima trofeje, ma koliko oni bili osporavani, Arsenal ne radi nista... On je vec dobru deceniju klasican Totenhem od ekipe - vazda solidan, ali nikad dovoljno dobar i to se nece promeniti, ne dok je Venger na klupi. Oni se ZADOVOLJAVAJU osrednoscu i to je ono sto ih krucijalno razlikuje od Junajteda... Drugo, Siti je Siti, ma koliko dobar bio, klasicna seljacka ekipa koja nikad nista nece uraditi u Evropi, Junajted je prosto klub sa renomeom. I ma koliko se svi pravili da je to nebitno, jako se dobro zna sta znaci igrati za Junajted, a sta za Siti..

avatar
StefanK
Sunday, 14.01.2018
17:47

Ma ja sam gore i napisao da pricam za ovu sezonu konkretno.MU je daleko ambiciozniji od Arsenala, a realno i Everton mi deluje ambicioznije od Arsenala...Svi kupuju bre samo se Vengisa nas pravi pametan...

avatar
MalaSkoljkica
Sunday, 14.01.2018
14:44
avatar
brziii
Sunday, 14.01.2018
14:06

On je odlican ingrac, ali nije potreban Unitedu. Sta ce onda biti sa Marsialom i Rasfordom. Mislim da ne mogu igrati desno krilo tako uspesno.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 14.01.2018
18:28

Sancez je majstor moze igrati i kao hazard iza napadaca to nekad radi i u arsenalu jednostavno igrati 10...idealan za povuc kontru..marisjal moze igrati svoje lijevo krilo..sancez iza lukakua i posto je lingard sad dobar desno krili ili mata i u igri da se rotiraju...ovo je odlicno ako je istina jos moze igrati LS.

avatar
Taribo West
Monday, 15.01.2018
07:37

Nema šanse da Murinjo zaigra sa tako 4 ofanzivna igrača. Aleksis će igrati krilo sigurno...

avatar
BlueMoon
Sunday, 14.01.2018
13:43

Ja bih doplatio tih petnestak miliona,ali Pepu moramo vjerovati. IN PEP WE TRUST!

avatar
somborac77
Sunday, 14.01.2018
13:09

A kutinjo!!!Jedino ako ga plate vise xaxa...naslov je bombastican.

avatar
amigo999
Sunday, 14.01.2018
12:18

Samo Sancez sna gde ce, ali cuti...Ide on na leto kao slobodan igrac. Arsenal nece dobiti nista , nazalost...

avatar
Scholes
Sunday, 14.01.2018
14:57

Pa ne znam kakav da je Gvardiola, svaki igrac ce ici za parama. Ako ce da dobije vise od Junajteda, nema tog trenera zbog kog bi to odbio. Pogotogo sto mu u Sitiju nije sigurno da ce igrati stalno. Junajted daje vise para, status glavnog igraca, dobice sedmicu, a po pravilima uefa moci ce da igra i Ligu sampiona, i vec u januaru ce napustiti Arsenal i zavrsiti s tom agonijom, dok za Siti mora da ceka leto, a do leta moze svasta da se izdesava i da opet izvisi.

avatar
Gorila u magli! LFC
Sunday, 14.01.2018
12:11

Ja sam bio ubedjen da je transfer zime bio prelazak Kutinja.ne znam vise kome da verujem?!

avatar
Sunday, 14.01.2018
15:08

to je transfer zime samo po ceni...niti je kutinjo bolji od sanceza niti je konstantan...to brazilski bejl manje vise sa manje trofeja, golova, asistencija i manjom karijerom od bejla...jedino su mu povrede na nivou bejla

avatar
Che Wolfasin
Sunday, 14.01.2018
16:22

To je transfer zime sve i da ovaj pređe u Lion.

avatar
Stratford
Sunday, 14.01.2018
12:09

Po koji put je priča gotova?

avatar
Red blood
Sunday, 14.01.2018
11:34

Najsvezija vest sa Ostrva je da Liverpul ulazi u pricu u da je spreman da ispuni zahteve,40m za otkup i 300.000 nedeljno za Sanciza.Da li je najnovija patka,ili ne,videcemo,ali ova prica svakako nije gotova..

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 14.01.2018
16:56

Druze, sta njemu znaci da menja Arsenal za Liverpul u ovom momentu? Budi ozbiljan... Bile patke, guske ili curke jedno je sigurno - Siti je favorit, Junajted samo vreba iz prikrajka, ostali nemaju cak ni promil sanse jer ne mogu da mu ponude nista bolje i vece od onoga sto vec ima u Arsenalu...

avatar
Red blood
Sunday, 14.01.2018
20:02

Isto je mogao da izabere i Van Dajk.Postoji i zelja za takmicenjem.Najlakse je izabrati najjaci tim.Ne razmisljaju svi isto.Ja ga cak ne bih ni voleo u Liverpulu,samo sam hteo da kazem da jos prica nije gotova..

avatar
Sunday, 14.01.2018
11:24

Bravo za Murinja!!! Covek je uvek znao povuci pravi potez na pijaci! Niti jedan trener na svetu ne moze ono sto on moze, uzeti telefon u ruke obecati igracu sta sam igrac ocekuje i dovede ga! Svaka cast Mou! Znaci bilo je moguce ga dovesti a nesposobna uprava Celsija ili Konte ne znam ni ja vise nisu se potrudili dovesti ovu klasu od igraca! Sigurno im je bolje gledati Pedra i Vilija... e moj zivote pokvareni dzoistiku...

avatar
Кун
Sunday, 14.01.2018
13:14

Ne vidim ovde ništa specijalno što je Murinjo uradio osim što je ponudio veći novac i klubu i igraču. Drago mi je što Siti radi to što radi i što neće da nastavlja sa ponudama, Jeste on vrhunski igrač, ali ako će Aguero ostati duže u Sitiju zbog ovoga ja dižem obe ruke, nek ide gde hoće i nek uzima pare, plus bi trebalo da Sane nastavi da igra i da se razvija.

avatar
Sunday, 14.01.2018
17:12

Pa meni je drago jer je Pep ga hteo samo da nebi otiso u drugi tim. Ja sam davno govorio da on nema sta da trazi u Sitiju jer su pre pre pre pretrpani na tim pozicijama. Dalje kazu hoce samo kod Pepa vamo tamo kad ono Murinjo ga pozove i odma ide kod njega.

avatar
Sunday, 14.01.2018
15:10

brate, vama sancez ne treba jer igra istu poziciju kao azar...nxm koji ce i nama kad imamo marsijala koji je mladji i bolji. bacanje para veruj mi, ispali ste pametniji sto se sanceza tice...da je ozil pa ajd, ovako bzv

avatar
Amadeus
Sunday, 14.01.2018
11:23

Na kraju ima da produzi ugovor sa Aesenalom

avatar
Gangula 2.0
Sunday, 14.01.2018
11:18

Maznuće ga Guardiola ne kraju!Videćete!

avatar
Che Wolfasin
Sunday, 14.01.2018
11:15

Njemu je izgleda samo bitno da napusti Arsenal. Kao da ga Venger zlostavlja pa mora što pre da pobegne.

avatar
JC\'90
Sunday, 14.01.2018
10:55

Marsijal Rasford Sancez, glupost. Bolje desno krilo da su doveli a ne Marsijala da prebacuju na desnu stranu.

avatar
kzs.mufc
Sunday, 14.01.2018
10:54

Ljudi ,sto ja i dalje ne verujem u ovo?nAl tako cu da se napijem ako se obistini.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 14.01.2018
15:18

Tesko je povjerovati jer je cjena prvo smjesna radi tog ugovora sto mu istice..kosto bi i on 100 mil da mu nije tog ugovora...ako ovo Mourinjo izvede svaka mu cast dovest ce top igraca koji pravi razliku na terenu.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Sunday, 14.01.2018
10:44

On misli samo na novac, a kod njih se inace dolazi zbog velicine i tradicije:-D

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Sunday, 14.01.2018
12:23

Inace, za one koji nisu (do kraja) procitali ovaj tekst, ovo se odnosi na Siti.

avatar
Roj Kin 16
Sunday, 14.01.2018
13:10

Na Siti je mislio čovjek, nemojte da ga hejtujete :)))))

avatar
Rikardo Roča
Sunday, 14.01.2018
10:40

Ko je sad ovde plastika,navijači budite realni. Od kad je došao Gvardiola City se ponaša mnogo bolje.

avatar
RIP-chechk
Sunday, 14.01.2018
12:38

Salis se? Doveli Vokera, onog nesrecnika iz Monaka sto jos nije zaigrao, menjali dvojcu gomlana a pre toga vec imaji jednog sasvim solidnog, doveli 4 beka, Gundogana, Jesusa, sad traze Sanceza, da ima tu i pametne kupovine, ali, realno je da sve sto malo zaskripi oni popunjavaju sa jedno 2 igraca da se nadje. DA ne govorim da su Silva, Sane, De Bruine, Sterling, dovedeni takodje da bi igralisa Gvardiolom.

avatar
_mladen_
Sunday, 14.01.2018
12:42

Trosi vise nego ranije? Jel na to mislis? xD

avatar
Čičište
Sunday, 14.01.2018
10:32

Ajde Vlado sad godinu dana smaraj sa Sancezom kad je sa kesinjom zavrseno :D