Teovi Klipersi ubedljivi protiv Bogdanovih Kingsa, Jokić odličan u debaklu Denvera

Los Anđeles klipersi savladali su Sakramento kingse sa 126:105 i ostali u borbi za plasman u plej-of Zapadne konferencije NBA lige. Miloš Teodosić i Bogdan Bogdanović odigrali dobar meč za svoje ekipe. Nikola Jokić odličan u debaklu Denvera, dok Bobi Marjanović ponovo nije igrao za Pistonse.

Miloš Teodosić postigao je 11 poena (tri trojke) u pobedi svog tima, a uz to je imao i pet uspešnih dodavanja, dok je Bogdan Bogdanović meč završio sa 13 poena, uz pet asistencija.

Meč je rešen već u prvom poluvremenu, koji su domaći dobili rezultatom 64:45, da bi do kraja samo održavali prednost.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je sjajni Lu Vilijams sa 26 poena, dok se na drugoj strani istakao Vili Koli-Stajn sa 23 poena i 13 skokova.  

Klipersi su novom pobedom zadržali šanse da se nađu u plej-ofu Zapadne konferencije (posle dva meseca ponovo na polovičnom procentu uspešnosti, 21–21), dok su Kingsi i dalje ubedljivo poslednji na Zapadu sa skorom 13–29

Zanimljivo je istaći i to da je centar Klipersa Deandre Džordan prvi put u karijeri propustio NBA meč zbog povrede. 

U ostalim mečevima, L.A. Lejkersi slavili su u Dalasu posle produžetka sa 107:101, dok je Oklahoma odnela pobedu iz Šarlota od 101:91.

Vašington je na domaćem parketu savladao goste iz Bruklina 109:103, Goleden stejt slavio tesnu pobedu u Torontu od 127:125, dok je Detroit bez Bobana Marjnovića doživeo tesan poraz u Čikagu od 107:105.

I na kraju, Denver nagetsi srpskog igrača Nikole Jokića doživeli su pravi debakl u Teksasu, gde ih je sa 112:80 savladao San Antonio.

Jokić je odigrao statistički vrlo dobru partiju – za trideset minuta ubacio je 23 poena (šut iz igre 8/13), uhvatio osam lopti, zabeležio sedam asistencija i dve ukradene lopte, što je bilo najbolje u ekipi iz Kolorada.

U domaćem pobedničkom sastavu, Kavaj Lenard ubacio je 19, dok je Bertans imao poen manje. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво