Mladić ubijen u pucnjavi na Salajci

Dvadesetsedmogodišnji P. K. ubijen je večeras u pucnjavi koja se dogodila nešto posle 20 časova u kući u Ulici Đorđa Zličića na Salajci.
Mladić ubijen u pucnjavi na Salajci
Foto: 021.rs
Kako saznaje 021.rs, tom prilikom je ranjen 38-godišnji R. A.
 
U policiji je za 021.rs rečeno da je oko 20.30 časova 27-godišnji Novosađanin ušao u kuću u kojoj je bio R.A. napao ga i potom ubo nožem nekoliko puta. Ovaj je tada, prema prvim informacijama, izvadio pištolj, pucao u napadača i usmrtio ga na licu mesta.
 
Za 021.rs u Hitnoj pomoći navode da su jednog 38-godišnjaka sa višestrukim ubodnim ranama u svesnom stanju prevezli na reanimaciju u Urgentni centar.
 
Policija obavlja uviđaj, zbog čega je deo Salajke blokiran.
 
Prema nepotvrđenim informacijama, moguće je da se radi o sukobu zbog ranije neraščišćenim odnosima i da je R. A. u samoodbrani pucao na P. K. koji je ušao u njegovu kuću.
  • Podbarac Original

    16.01.2018 09:14
    Ma sjajno
    A sada mi lepo objasni,u kojoj normalnoj drzavi te strpaju u pritvor nakon toga sto si ubio napadaca koji te je napao nozem u tvojoj kuci,naneo ti teske telesne povrede od kojih si jedva ostao ziv?.Uz to,dosao je kombijem u kojem je imao automatsku pusku sa 30 metaka u okviru.
    Kakav pritvor,zakon o pritvoru i zakon o oruzju u Srbiji su pisali debili sponzorisani od kriminalaca jer samo njima odgovara takav vid zakona,ako imas mozga zakljuci sam.Covek koji je napadnut ide u pritvor da dokazuje svoju nevinost,gubi posao,nastaje problem ako ima poprodicu.... a da ne pricam kroz kakvu torturu i traume prolazi i onda ga oslobode posle 2-3 godine sudjenja a stetu naplacuje od pokojnika sto ga je napap ili od drzave u najboljem slucaju jer ima glupe zakone.Izgubljenih par godina zivota ti nece nadiknaditi niko a takvim stavom se vlada Srbijom,samocutite i glasajte jer moze jos gore.Moj stav je da ovakve zakone kao u Srbiji nemaju ni africke zemlje koje nemaju ustav vec plemensko uredjenje.
  • Samoodbrana

    15.01.2018 16:29
    @ Nemaš pojma
    Ja nisam napisao da neće biti podignuta optužnica.Nisam ni rekao da neće biti u pritvoru (neka traži nanogicu -za pritvor može i za k.d. za većom zaprećenom kaznom). Ja sam rekao da će na koncu konca biti oslobodjen za ubistvo, a osudjen samo za nelegalno nošenje i držanje oružja (ako nema registovan pištolj iz koga je pucao). Pritvor će mu biti uračunat u kaznu za nelegalno nošenje oružja. To što je izboden nožem ukazuje da je ubijeni prvo upotrebio nož, a vlasnik kuće nakon toga pucao, čista samoodbrana.
    Sudjenje će trajati, to se slažem.
  • @samoodbrana

    15.01.2018 12:19
    Nemas pojma
    Decko,tvoj licni utisak kao i vecine gradajana je u totalnoj suprotnosti sa sudskom praksom Srbije,ovde je uvek kriva zrtva a ne napadac sto se i sada desava,citaj sta sam napisao,povredjeni momak je vec dobio tuzbu za ubistvo i bice uhapsen i stavljen u istrazni zatvor cim to bude moguce,bez obzira sta ti i ja mislili o samoodrbrani.Vise puta je upozoreno da je problemcele Srbije tuzilastvo a ne MUP i sudovi sto se i sada pokazalo.U normalnim zemljama kakva Srbija nije,nakon istrage momak koji je izboden uopste ne bi bio procesuiran.Odakle tebi da ce on biti oslobodjen,posebno u Srbiji ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika