Читај ми!

Jokić odličan, Bjelica solidan u pobedama

Protekle noći naši košarkaši u NBA ligi imali su zapažene učinke. Denver je posle preokreta savladao Memfis sa 87:78 uz odličnu igru Nikole Jokića kome je malo nedostajalo do dvostrukog dvocifrenog učinka. Minesota je slavila protiv Njujorka sa 118:108, a Nemanja Bjelica je za jedanaest minuta igre ubacio deset poena.

Denver je na svom terenu na početku meča dozvolio Memfisu da povede, da bi u drugom poluvremenu načinio preokret i ostvario 22. pobedu u sezoni.

Nikola Jokić je imao odličan učinak i malo mu je nedostajalo da ostvari novi dvostruki dvocifreni učinak. Utakmicu je završio sa 14 poena, sedam skokova i tri asistencije.

Najefikasniji igrač Denfera bio je Vil Barton sa 17 poena, a u timu Memfisa je Mark Gasol imao dabl-dabl učinak sa 22 poena i deset skokova.

Minesota je nadigrala Njujork sa 118:108, a Nemanja Bjelica je na najbolji mogući način iskoristio svoju ograničenu minutažu.

U igri je proveo 11 minuta, a postigao je deset poena uz dve trojke i perfektan šut iz igre bez promašaja.

Najefikasniji igrač meča bio je Karl Entoni Tauns iz pobedničkog tima sa 23 poena, 15 skokova, devet asistencija.

Večeras u 21.30 po našem vremenu u duelu LA Klipersa i Sakramenta na teren će izaći i ponovo snage odmeriti i druga dva naša internacionalca Bogdan Bogdanović i Miloš Teodosić.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво