EPILOG DRAME KOD BARA: Izrešetao preduzetnika na trosedu u porodičnoj kući

B. Dabić

12. 01. 2018. u 16:50

Drama koja se dogodila u barskom naselju Šušanj u četvrtak oko 19 sati kada je privatnog preduzetnika Nusreta Ličinu (41) sa tri hica ranio u njegovoj kući za sada nepoznati muškarac, dobija epilog

ЕПИЛОГ ДРАМЕ КОД БАРА: Изрешетао предузетника на троседу у породичној кући

Barsko naselje Šušanj u kome je kuća Nusreta Ličine
Foto: B. D.

Drama koja se dogodila u barskom naselju Šušanj u četvrtak oko 19 sati kada je privatnog preduzetnika Nusreta Ličinu (41) sa tri hica ranio u njegovoj kući za sada nepoznati muškarac, dobija epilog.

Dan posle pokušaja ubistva u porodičnoj kući, policija sklapa mozaike i intenzivno traga za napadačem, čiji identitet zvanično je još nepoznat.

Prema saznanjima "Novosti", sumnja se da motiv napada na privatnog preduzetnika iz Bara nije bio materijalne već privatne prirode. Ono što je jasno, nijedan trag ne upućuje na pokušaj pljačke.

Podsetimo, za sada nepoznati maskirani napadač ušao je u kuću Nusreta Ličine, zatekao ga na trosedu u dnevnoj sobi i otvorio paljbu.

Pročitajte još - PUCNjAVA U BARU: Upao u porodičnu kuću i ranio vlasnika, pa pobegao


Napadač je ispalio pet hitaca od kojih su tri pogodila Ličinu – jedan u obraz, drugi u levi lakat, a treći u desnu šaku. Od izvora bliskih istrazi, saznajemo da je u trenutku napada, u kući bila supruga Nusreta Ličine, koja nije videla napadača. Ona se u trenutku vatrene paljbe na njenog supruga nalazila u kupatilu.

U policijskim evidencijama Nusret Ličina se ne vodi se kao bezbedonosno interensantno lice. U Šušanju živi sa svojom suprugom i dvoje dece koja u trenutku napada na njega nisu bila u kući.

On se nedavno vratio iz Nemačke, ali ovaj detalj, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, nije povezan sa motivom napadom na njega.

VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI

Ličina je zadobio tri rane iz vatrenog oružja, u predelu glave, i ruku. Prema rečima direktora Opšte bolnice Bar dr Dragoslava Tomanovića, ranjeni je van životne opasnosti.

- Zadobio je rane u predelu obraza, desne šake i levog lakta. Operisan je, nije životno ugrožen, kazao je dr Tomanović.

Tokom operacije hirurzi su izvadili dva metka iz tela ranjenog Ličine. Dan nakon operacije, prema rečima lekara, njegovo stanje je stabilno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

Београд

12.01.2018. 17:37

А но виђу а но вељу? Па откуд Нусрет и Рамзија у Бару ? Па зар не живе тамо само шиптари ? Од Бара до Улциња само беле капице - Милови милогорци

Бојан

12.01.2018. 19:57

Црна Гора постала гора и од Колумбије и од Мексика!