Šutanovac dobio pretnje "hrvatskih nacionalista"

Lider DS Dragan Šutanovac objavio je na Tviteru da su mu stigle pretnje sa hrvatske adrese - Autohtone hrvatske stranke prava.

Izvor: B92

Petak, 12.01.2018.

16:27

Šutanovac dobio pretnje

"Okrenuću te na ražnju za Srpsku Novu godinu i tvojim mesom nahraniti sve beogradske pse lutalice. Bog i Hrvati. Za dom spremni. Smrt srpskim civilima...", stoji u poruci koju je dobio Šutanovac, a podelio je sa pratiocima.

Šutanovac je za "Blic" kazao da to nije prva pretnja koju dobija, ali priznaje da ih često olako shvata jer dolaze sa društvenih mreža.

Ovog puta će, ipak, kako kaže, sve prijaviti policiji.

"Sada su mi posebno skrenuli pažnju da ovakve pretnje po život na nacionalnoj osnovi ne mogu da prodju bez prijave policiji", kaže Šutanovac i navodi da je nacionalna, verska i rasna netrpeljivost nedopustiva u 21. veku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: