Automobili

Sreda, 10.01.2018.

08:51

Nova Kia Cee'd bez kamuflaže (FOTO)

Iz Koreje stižu prve "špijunske" fotografije treće generacije kompaktnog hečbeka.

Izvor: B92

Nova Kia Cee'd bez kamuflaže (FOTO)
Foto: FreeCarTok

Aktuelni Cee'd u prodaji je od 2012, a 2018. je godina u kojoj će dobiti nasledika.

Prve nezvanične fotografije iz Južne Koreje otkrivaju da novi model ima dizajn koji se oslanja na prethodnika, ali u nekim elementima - pre svega na zadnjem delu vozila - i na novi Rio.
Foto: FreeCarTok
S obzirom da je Evropa veoma važno tržište za korejskog proizvođača, novi Cee'd je oblikovan tako da se dopadne kupcima sa Starog kontinenta.

Što se tiče motorizacije, Cee'd će je deliti sa Hyundaijem i30, pa će na raspolaganju, između ostalog, biti trocilindarski turbo benzinac i 1.6 litarski turbo punjeni dizelaš.
Foto: FreeCarTok
Kia se još ne oglašava u vezi a datumom premijere, ali neće biti iznenađenje ako novi Cee'd bude debitovao na predstojećem sajmu automobila u Ženevi, koji se održava u martu.
Foto: FreeCarTok
Foto: FreeCarTok

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Upozoravam vas – nastaće kolaps"

Američka ministarka finansija Dženet Jelen upozorava bankare i tehnološke rukovodice da korišćenje veštačke inteligencije (AI) u oblasti finansija pored nespornih koristi donosi i značane rizike, navodi se u pripremljenim komentarima.

17:44

5.6.2024.

1 d

Društvo

Evropa gori: Srbija je sledeća

Početak juna doneo je prvi toplotni talas istočnom Mediteranu i vrela vazdušna masa zahvatila je Grčku, Tursku, Kipar. Od danas se ova vrela vazdušna masa kreće i prema našem području.

12:43

6.6.2024.

1 d

Podeli: