• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Scena koja tera suze na oči!

Pre više od godinu dana jedan pas mešanac je na autobuskoj stanici u selu Vlahinja, nedaleko od Kuršumlije, ispratio svog vlasnika, koji je odatle autobusom otisao za Beograd u bolnicu. Vlasnik se nije vratio, a pas ga i dalje čeka.

SVE GALERIJE

Komentari 49

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Milica

Macke su zlo. Mozete da budete najbolji gazda na svetu i da vas iz cista mira ogrebu ili ujedu. Takodje da iz cista mira samo odu i pobegnu od vas. Macke ne daju ni priblizno koliko pas daje. Ta kolicina ljubavi, vernosti i davanja sebe za macku je nepojmljiva. O tome koliko su psi intelginetnije zivotinje ne treba tek trositi reci.

neko

Za komentatore, informacija,gazda psa na slici je otišao u Beograd u bolnicu i čovek je umro,zato se nije vratio a ovi mačko ljubci da znate da su i mačke potencijalni agresori!Moja drugarica je stalno držala mačke i imala mačka koji me dobro poznavao i jednom kada sam htela da ga pomilujem samo se okrenuo i ugrizao me krvnički!Toliko o vašim macama,zaključak je da su životinje nepredvidive i nema podele na pse i mačke!Treba biti realan i ako više volim pse!

veliki maestro

Prosto objasnjenje: sigurno je covek ziveo sam s psom,koji nije bio ni vezan niti zatvoren. I onda kud god bi krenuo pas ga prati. I moj drugar ima isto mesanca koji svaki dan ga prati na posao, a popodne dolazi da ga saceka.