Utorak, 26.12.2017.

16:27

Mekgi na izlaznim vratima Golden Stejta

Košarkaš Golden Stejt Voriorsa Džaval Mekgi mogao bi uskoro da bude trejdovan, prenose američki mediji.

Izvor: B92

Mekgi na izlaznim vratima Golden Stejta
Getty Images

Novajlija u ligi Džordan Bel igrao veoma dobro i Mekgi ne dobija mnogo prilika ove sezone, kao što je to bio slučaj prošle takmičarske godine.

"Mekgi nije zadovoljan svojim minutima. On ne stvara probleme zbog toga, ali logično bi bilo kada bi trejdovali u neki tim, ukoliko ga žele", prenosi "The Athletic".

Mediji su odmah preneli da bi Milvoki Baksi bili zainteresovani za njegove usluge, međutim još nije bilo zvaničnih ponuda.

Džaval na terenu prosečno beleži osam minuta i ima samo tri poena i dva skoka po meču. Mekgi je sada već iskusan centar pošto ima 29 godina, a u najjačoj ligi na svetu je već deset sezona.

Možda i najbolju košarku igrao je u Vašington Vizardsima na početku karijere. Mekgi je inače najpoznatiji po svojim trapavim i nekada glupim potezima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Svet

Jako nevreme napravilo haos

Austrijsku pokrajinu Tirol zahvatilo je jako nevreme, dan nakon što je u Štajerskoj evakuisano oko 50 ljudi zbog polava koje su izazvale obilne padavine.

10:10

10.6.2024.

1 d

Podeli: