Četvrtak, 21.12.2017.

10:26

Netanjahu zvao novinara da se izvini zbog ruganja

Jedan izraelski televizijski reporter izjavio da mu se premijer Benjamin Netanjahu izvinio preko telefona nakon što mu se rugao u nedavnom govoru.

Izvor: Beta/AP

Netanjahu zvao novinara da se izvini zbog ruganja
Getty images

Netanjahu je imitirao novinara vetarana Mošu Nusbauma sa TV kanala Dva koji prati istragu protiv premijera zbog sumnji na korupciju, u govoru svojoj konzervativnoj partiji Likud prošle nedelje.

Nusbaum je danas izjavio za izraelski vojni radio da je rekao Netanjahuu da nije uvređen. Anonimni zvaničnik izraelske vlade je potvrdio poziv.

Netanjahu kritikuje medije zbog izveštavanja o istrazi. Takođe poriče da je bilo šta loše uradio i optužuje medije za lov na veštice protiv njega.

Policija je ispitivala Netanjahua više puta po nekoliko sati zbog sumji na mito, prevaru i izneveravanje poverenja u dva slučaja.

Jedan je primanje skupih poklona od bogatih pristalica, uključujući strance, a drugi pregovori s vlasnikom tiražnog sista Jediot ahronota za povoljnije izveštavanje o premijeru u zamenu za smanjeje uticaja konkurentskog dnevnika.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Planiran državni udar? Hitna reakcija

Nemačka policija je u utorak ujutro sprovela nove racije protiv ekstremno desničarskog pokreta "građani rajha", a osumnjičeni su navodno povezani sa ranijim planom državnog udara.

13:37

11.6.2024.

1 d

Svet

Beže: Naredili su masovnu mobilizaciju

Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski prokomentarisao je rastuću mobilizaciju u Ukrajini i reakciju javnosti, rekavši da Ukrajinci, ako žele da sačuvaju zemlju, moraju da je brane.

21:47

11.6.2024.

1 d

Podeli: