Sreda, 20.12.2017.

14:11

"Dok ministar uverava – za 24h četiri ubistva u Srbiji"

PSG navodi da su građani Srbije nebezbedni na ulici, u školi, kod kuće i pred institucijama i da je nasilje svih vrsta postalo osnovno obeležje vlasti SNS.

Izvor: Beta

"Za samo 24 časa u Srbiji su se dogodila četiri ubistva, a jedna od žrtvi je i policajac. Dok ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović uverava da je bezbednosna situacija u zemlji nikad bolja i da je sve veći talas nasilja samo niz 'nepovezanih' događaja, građani žive među ubistvima, eksplozijama automobila, nasiljem na stadionima i u školama, govorom mržnje, diskreditacijama i pretnjama sa medija u rukama vlasti i u javnom prostoru", navodi se u saopštenju PSG.

Taj pokret dodaje da je ceo vrh sektora bezbednosti potpuno politizovan i da srpskom policijom suštinski rukovodi osoba sa dve godine staža i, kako se navodi, sa "huliganskim i kriminalnim miljeom".

"Pokret slobodnih građana ističe da je lek u podizanju institucija, depolitizaciji sistema bezbednosti i pravosuđa i podizanju države i društva na univerzalnim vrednostima. Njih, međutim nikako ne mogu predstavljati niti uspostaviti ljudi čija celokupna istorija i dela se sastoje u negiranju tih vrednosti, te će bezbednost građana Srbije morati da sačeka promenu vlasti", dodaje se u saopštenju PSG.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: