U narednoj godini 80.000 vaučera za odmor u Srbiji

Ministarstvo turizma objavilo je da će i u 2018. godini dodeljivati vaučere za podsticaj domaćeg turizma i da je za građane opredeljeno 80.000 vaučera u vrednosti od 5.000 dinara.
U narednoj godini 80.000 vaučera za odmor u Srbiji
Foto: Pixabay
Građani će za vaučere moći da se prijavljuju od 1. januara do 15. oktobra 2018. godine, za najmanje pet noćenja u prijavljenim ugostiteljskim objektima.  
 
Rok za korišćenje vaučera je 20. novembar naredne godine.  
 
Ministarstvo je pozvalo ugostitelje da se prijave za učešće u akciji korišćenja vaučera u 2018. godini.   Na sajtu Ministarstva je objavljeno da će lista ugostitelja koji učestvuju u tom programu biti objavljena najkasnije 29. decembra 2017. godine, i biće sedmično ažurirana novim prijavama.  
 
U 2017. godini podeljeno je ukupno 91.907 vaučera. Najveće interesovanje bilo je za Prolom Banju, Zlatibor, Banju Koviljaču, Kopaonik i Lukovsku Banju.  
  • Zivan

    20.12.2017 13:00
    Nije loše podsticati lokalni turizam...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Ko može u "Kobre" i specijalce?

Konkurs za prijem u specijalne jedinice Vojske Srbije – 72. brigadu za specijalne operacije i Odred vojne policije specijalne namene "Kobre" otvoren je do 31. jula.

Možete da glasate na izborima i bez poziva

Svaki građanin koji ima biračko pravo može da glasa na izborima i ako nije dobio papirno obaveštenje ili poziv za glasanje, izjavila je za agenciju Beta Tijana Đorđević iz posmatračke misije Crta.