Factory Fest: Novo METALNO druženje u Vranju

Lokalne vesti - Petak 15.12.2017 - 13:02

U klubu „OKCE“ u Vranju je za subotu zakazan treći po redu festival mladih alternativnih metal bendova, „Factory Fest“.

Četiri benda na programu festivala FOTO: Promo Četiri benda na programu festivala FOTO: Promo

Festival se održava na inicijativu vranjskog sastava „Mud Factory“ i do sada su održane dve smotre žestokih hevi sastava u Vranju i jedan u Pančevu.

Na trećem „Factory Festu“ nastupiće bendovi „Desolation” iz Zrenjanina, “Suffering's The Price” iz Niša, “Reduced To Ashes” iz Skoplja i “Dawn Of Creation” iz Vranja.

- Poslednji festival je održan pre tačno godinu dana, rešeni smo da ne prekidamo tradiciju, tako da smo ocenili da je krajnje vreme za novo druženje Vranjanaca sa dobrim, žestokim bendovima.

Sa momcima iz “Desolationa” smo se nedavno družili u Zrenjaninu, tako da je ovo dobra prilika da im uzvratimo gostoprimstvo
– kaže Nemanja iz benda “Mud Factory”.

On dodaje da je ideja festivala upravo druženje bendova i fanova i dešavanja koja oživljavaju andergraund scenu u gradu.

Na ovom dešavanju neće nastupiti “Mud Factory” koji su u fazi kompletiranja albuma, tako da žele da se na koncertnom podijumu pojave sa svežim materijalom.

- Kreativni rad je pri kraju, očekuje nas snimanje i objavljivanje, pa ćemo se svakako uskoro videti i čuti – poručuje Nemanja.

“Factory Fest” se održava uz podršku Grada Vranja i u saradnji sa Moto klubom “Crows” i Kancelarijom za mlade.

Ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti po ceni od 200 dinara u kafeu “Riff”, dok će na dan koncerta koštati 250 dinara.

Kako je bilo na prošlom “Factory Festu”, možete pogledati u sledećem videu.
 

 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: