Junajted: 300 miliona za bitku protiv Pepa!

Svetski sport - Petak 15.12.2017 - 08:11

Junajted je pristao na uslove Portugalca, mete su već obeležene, cilj je baciti rukavicu naredne sezone.

Murinjo ne odustaje od potere za Sitijem FOTO: EPA-EFE Murinjo ne odustaje od potere za Sitijem FOTO: EPA-EFE

Žoze Murinjo i pored toga što ne odustaje od potere za Sitijem već razmišlja o timu za novu sezonu.

Dobio je garancije oko novog ugovora, priča se o povišici od tri miliona, kako bi ga sprečili da ode u PSŽ. Ipak, važnija su mu pojačanja, nekoliko pozicija u timu je problematično, a oslobodiće se i nekoliko fudbalera.

Prvi koji bi trebalo da napusti klub je Šo, koji doduše traži odštetu, levi bek koji je u nemilosti Portugalca, ima ponude iz PL, ali teško će neko platiti 25 miliona evra.

I Blind bi mogao da ode, za njega je zainteresovana Barselona, a Murinjo želi Denija Rouza ili Aleksa Sandra. Za Brazilca je spreman da plati 60 miliona evra, ali čini se da bi fudbaler Juventusa radije u Čelsi.

Na desnoj strani, Fabinjo je najavio odlazak iz Monaka, koštaće oko 40 miliona evra, on može da igra i u veznom redu, Murinjo ga je svojevremeno doveo u Real, videćemo da li će ponovo sarađivati sa njim.

Mihtarijan je na listi za odstrel, sada nije ni na klupi, ali je malo verovatna razmena za Žoao Marija. Murinjo hoće da proda Jermenina, kako bi otvorio mesto za Ozila ili eventualno Vilijana koji je nezadovoljan u Čelsiju.

Ni to nije sve, meta ostaje Bejl, ali suma koju traži Real, oko 90 miliona evra nije prihvatljiva za Junajted. Sa druge strane, mnogi veruju, da ako budu trošili taj novac na jednog igrača, sigurno će probati da se domognu Sergeja Milinković Savića i naprave vezni red iz snova, sa dvojicom Srba i Pogbom.

Kako pišu engleski mediji, klub je spreman da potroši oko 300 miliona evra kako bi se trkao sa Sitijem koji ove godine izgleda nedodirljivo.

Upravo tu razliku Murinjo objašnjava uloženim novcem Sitija i Gvardiolinom promenom umornih i zasićenih igrača koja mu je omogućila da napravi tim po svojoj meri.

Da li su napred pomenuti dovoljni da premoste jaz koji postoji između mančesterskih rivala?

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: