Utorak, 12.12.2017.

17:55

Venger: Razumem Žiruovu frustraciju

Fudbaler Arsenala Škordan Mustafi propustiće meč protiv Vest Hema zbog povrede butine, dok je pod znakom pitanja nastup Arona Remzija.

Izvor: PT

Venger: Razumem Žiruovu frustraciju
Getty Images

"Mustafi neće igrati, možda će biti spreman za Njukasl u subotu. Protiv Sautemptona smo izgubili Remzija... Svi ostali bi trebalo da budu spremni", rekao je Venger za britanske medije.

Arsenal je peti na tabeli Premijer lige i u sredu će na gostovanju Vest Hemu pokušati da upiše treću uzastopnu pobedu protiv tog kluba.

Venger je govorio i o napadaču Olivijeu Žiruu za kojeg mediji navode da je nezadovoljan i da bi mogao da napusti klub. Trener Arsenala je istakao da je Žiru važan za klub i da će početi meč protiv Vest Hema.

"On je veoma važan igrač za nas i jako ga poštujem. Pogledajte samo koliko je utakmica odigrao za reprezentaciju Francuske od kada je došao ovde. On nije traćio vreme i mogu da razumem njegovu frustraciju", rekao je Venger.

"Odigrao je dosta utakmica, mnogo više nego što mnogi govore. Odigrao je više od Aleksandera Lakazeta, na primer. Kada u velikom klubu ima mnogo napadača, ne možete ništa da garantujete. Lično, želim da ostane u klubu do kraja sezone, a onda ćemo videti", dodao je Venger.

Utakmica 17. kola Premijer lige između Vest Hema i Arsenala igra se u sredu od 21.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Još jedan udarac za Mađarsku

Godišnja stopa inflacije u Mađarskoj je u maju blago porasla sa aprilskih 3,7 odsto na četiri odsto, objavio je danas Centralni zavod za statistiku Mađarske (KSH).

12:14

10.6.2024.

1 d

Podeli: