Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
Borčeva zahvalnica: Za godine vernosti ŠUT KARTA

Borčeva zahvalnica: Za godine vernosti ŠUT KARTA

Tražio sam samo da se od Borca oprostim na dostojanstven način. Nisu hteli. Odlazim iz Borca, ali Borac ne odlazi iz mene, kaže dojučerašnji kapiten "crveno-plavih" Boris Raspudić.

boris raspudic i bojan puzigaca Foto: RAS Srbija / RAS Srbija
boris raspudic i bojan puzigaca
Boris Raspudić
Foto: Dejan Božić / RAS Srbija
Boris Raspudić

- Nisam pas da mi neko pošalje papir da ne trebam dolaziti na treninge do 15. decembra, a da se onda vraćam, da mi nude da igram kada su videli da je javnost stala iza mene. Žao mi je što je do ovoga došlo, do bilo kakvih podela, ja odoh dalje, navijaću za Borac uvek - rekao je Raspudić.

Osim Raspudića Borac se zahvalio još jednom bivšem kapitenu Bojanu Puzigaći. Fudbaleru od kojeg je klub inkasirao 300.000 KM i koji je ranije oprostio dugove Borcu.

Bojan Puzigaća
Foto: Siniša Pašalić / RAS Srbija
Bojan Puzigaća

- Iznenađen sam, krivo mi je. Mislim da ni Boris Raspudić ni ja nismo ovo zaslužili, posebno Boka. Cimeri smo, znam da je čovek u pravom smislu te reči. Njega mogu zvati bratom i besan sam što nije dobio pravu šansu da se na dostojanstven način oprosti od najdražeg dresa. Ljut sam, ali Borcu želim sve najbolje, nadam se da će izboriti učešće u Ligi za šampiona BiH - dodao je Puzigaća.

Borisu Raspudiću ugovor ističe 31. decembra, a Bojan Puzigaća ima ugovor do leta 2019. godine.