Najnovije vesti
Kultura Vesti
Vodimo vas na novi film Itana Hoka

Vodimo vas na novi film Itana Hoka

U napetom i izbudljivom trileru "Još 24 sata života" Itana Hoka igra elitnog vojnika čiji se život menja posle porodične tragedije.

Još 24 sata života Foto: Promo
Još 24 sata života
Još 24 sata života
Foto: Promo
Još 24 sata života

Hok igra Trevisa Konrada, čoveka na kog smrt supruge i sina ostavljaju neizbrisiv trag. U tom teškom trenutku iznenada se pojavljuje njegov stari prijatelj iz vojske, Džim Morou (Pol Anderson). Predlog koji mu je iznet, Konrad ne može da odbije. Morou sada radi za veoma moćnog čoveka, koji se bavi tajnim vojnim preduzetništvom, Reda Mauntina, koji Konradu nudi veoma opasan ali i veoma unosan zadatak, da bude plaćeni ubica.

Trevis prihvata, ali ceo njegov život okrenuće se u potpuno pogrešnom smeru kada ga pogađa smrtonosni hitac veoma uspešne Interpolove agentkinje Lin Biset (Ksu Kuin). U trenutku kada oseća da je njegov život završen, Trevis Konrad se budi u operacionoj sali. Telo mu oživljava, zahvaljujući ekstremnom medicinskom poduhvatu i on dobija još 24 sata života.
Itan Hok, četiri puta nominovan za Oskara, izjavio je da ga je ovom filmu privukla duboka ljudska priča i priča prepuna akcije:
- Ovo je priča o čoveku koji umire, koji dobija priliku da sam sebe sagleda i vidi nekog ko mu se ne dopada i koji ima samo nekoliko sati da to promeni i uradi nešto po tom pitanju.
Film je u domaćim bioskopima, a mi vam poklanjamo 3x2 karte za projekciju u bioskopu Cineplexx BIG od 20.20h. Pošaljite nam danas do 13 sati mejl na poklanjamo@ringier.rs.