Nožem napala taksistu jer nije imala da plati

Taksistu S. Đ. (63) u Valjevu nožem je napala sugrađanka, jer nije imala da plati 850 dinara za kupovinu i isporuku tri paklice cigareta na kućnu adresu.
Kako prenose Večernje novosti, taksista tvrdi da je žena pokušala nožem da ga poseče, ali je uspela dva puta rukohvatom noža da ga udari u glavu i slepoočnicu i da ogrebe haubu automobila.
 
Od dežurnog dispečera je, tokom noći, dobio poziv da kupi tri kutije cigareta i isporuči na adresu u Donjoj Grabovici. Kada je stigao na odredište, pojavila se žena, uzela paklice cigareta, dala deo novca, rekavši da mora da ode u kuću po ostatak.
 
"Čekao sam više od 20 minuta, nije se pojavljivala, a kada sam pokucao na vrata, pojavila se, pitajući me koga tražim. Kada sam je podsetio da treba da mi isplati ostatak novca za kupljene cigarete, više puta je zamahnula nožem prema mom licu. Brzo sam se okrenuo, pošao ka automobilu, da obavestim dispečerski centar i odem. Ona je, međutim, ušla na vrata suvozača i počela da maše nožem, ali sam je uhvatio za ruku i ispustila je sečivo", ispričao je taksista.
 
U međuvremenu, pojavio se njen momak, koji je, navodi taksista, pokušavao da smiri situaciju, tvrdeći da će platiti kada bude imao novca.
  • hm

    07.12.2017 09:40
    Nove vrednosti - Srbijanka Valjevo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.