BG: Uhapšen "kontroverzni biznismen" / VIDEO

Policija je u Beogradu uhapsila D.P. (47) zbog sumnje da je naneo teške telesne povrede bivšem policajcu Milanu Trtici, pišu Večernje novosti.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.12.2017.

23:51

BG: Uhapšen
freeimages.com

Sumnja se da je “kontroverzni biznismen“ 12. novembra u Kumodraškoj ulici, zadao više udaraca u glavu Trtici, nanevši mu teške telesne povrede opasne po život.

Incident se dogodio posle Trtičinog gostovanja u jednom rijaliti programu, kada je on navodno otkrio tajne "voždovačkog" i "zemunskog klana".

Osumnjičenom je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: