"Na crno" švercovao drva za ogrev u Novi Sad

Policija u Prijepolju je, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva, podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv jednog muškarca, zbog sumnje da se bavio ilegalnim poslovima.
"Na crno" švercovao drva za ogrev u Novi Sad
Foto: 021.rs
On se, kako se sumnja, bavi kupoprodajom ogrevnog drveta bez registracije delatnosti kupoprodaje ogrevnog drveta kod Agencije za privredne registre. 
 
Tako je od više osoba nabavio oko 150 prostornih metara ogrevnog drveta, koje je nameravao da, bez potrebne dokumentacije, preveze i proda u Novom Sadu i time ostvari korist u iznosu od 90.000 dinara.
  • Živa Žežin

    05.12.2017 11:15
    Ostvario bi protivpravnu korist od celih 90.000 dinara. Nije mnogo, ali od nečeg se mora početi. Kad dogura do 200.000 evra, biće ministar.
  • gari

    04.12.2017 20:38
    Pustite čoveka da nešto zaradi, hijene jedne! Šta bi mu ova država pružila da je radio legalno... Neko nikog živog ne dira, a njega uhvatili jadnog, pa još i u novinama. Kako da je policija uhapsila nekog ko je trgovao drogom.

    Siva ekonomija nije dobra, ali u ovoj državi ovo je besmisleno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija