• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slučaj "miš": Policija u Skupštini

Izvor MONDO/Tanjug

Troje poslanika Dveri, među kojima i njihov lider Boško Obradović, dali su danas izjave policijskim službenicima u vezi sa incidentom na sednici skupštinskog Administrativnog odbora.


Obradović je istakao da ne priznaje "Vučićev sud, već samo sud svog naroda" i da je to bila poenta njegove izjave koju je dao policijskim službenicima.

Lider Dveri, koji je 21. novembra gađao kompjuterskim mišem Aleksandra Martinovića iz SNS, rekao je novinarima da nikakvog nasilja i nasilničkog ponašanja Dveri na toj sednici nije bilo i da je jedino nasilje bio pokušaj poslanika SNS Vladimira Đukanovića da se obračuna sa poslanicima Dveri.

Naveo je i da je policijskim službenicima usmeno podneo krivičnu prijavu zbog, kako kaže, pretnji koje mu je tada uputio Aleksandar Martinović.

Obradović gađao Martinovića! (VIDEO)

Kako je istakao, tada mu je Martinović rekao "kad izađemo odavde za ovo ćeš da mi platiš" i dodao da se sve to vidi i čuje na video snimku.

Obradović je rekao da su policijski službenici bili korektni i profesionalni, ali da policija nema šta da traži u Skupštini i ukazao da je "saslušavanje poslanika opozicije skandalozno".

Rekao je i da je ceo slučaj "montirani politički proces" kao i da je ono što se dešavalo na sednici Administrativnog odbora "tekuća parlamentarna borba i debata".

SNS: Obradović se uplašio za svoj džep

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić rekao je da je Obradović na sednici Administrativnog odbora fizički napao predsednika odbora Aleksandra Martinovića jer mu je politički neistomišljenik i jer se "uplašio za svoj džep", pošto je kažnjen sa 15 do 20 hiljada dinara.

"Danas je mnogo manje hrabar, jer se trudi da ubedi sve da se tu ništa nije dogodio. Tu nije ništa normalno, to nema veze sa političkom borbom i parlamentarnom raspravom, reč je o golom nasilju", rekao je Orlić novinarima u Skupštini Srbije.

On je rekao da je neprihvatljivo to što Obradovićev postupak nisu osudili predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, Pokret slobodnih građana Saše Jankovića, predsednik Opštine Novi Beograd Aleksandar Šapić, bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac i drugi predstavnici, kako je rekao, "demokratske opozicije".

Upitan o pretnjama Martinovića Obradoviću, Orlić je rekao: "Koje pretnje, šta mu je rekao Martinović!?" i dodao da je Martinović verovatno mislio da će podneti krivičnu prijavu.

Komentari 56

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Lale

O Obradovicu imam samo negativna misljenja i da ne objasnjavam,bilo bi predugacko.Medjutim na stranu to imam pitanje za sve:Kako policija moze u skupstini da uzima izjave od poslanika kada prvo skupstina nije policijska stanica a kao drugo poslanici imaju imunitet.Po meni je ovo pokazivanje sile SNS jer ako poslanicima ne moze da se garantuje postovanje zakona i ustava sta ce onda u skorije vreme da rade nama obicnim gradjanima (da ne spremaju neku farmu za neposlusne).SNS se mnogo osilio i mnogo ljudi kupio nasim parama.

Stop BOT

Voleli bi ste vi da zabranite rad Dverima ali ne ide to tako

Silvana

Dveri su zveri i kao takve treba ih kaniti i issterati iz Skupstine.

special image