28. novembar  2017. 09.30  | Izvor: FoNet

Glas za najlepšu sliku Srbije

BEOGRAD -

Srbija je na konkursu "100 najlepših slika Srbije" prethodnih mesec dana glasala i između 1.348 prijavljenih fotografija izabrala sto najlepših, od kojih je žiri izabrao 12 najboljih, a glasanje za najlepšu fotografiju Srbije počela je sinoć.

Do 30. novembra u ponoć imate priliku da glasate za jednu od 12 fotografija koje su ušle u najuži izbor stručnog žirija koji je ocenjivao 100 fotografija koje su osvojile najviše glasova. Na stranici www.slikesrbije.rs do sada je glasalo blizu 27.000 ljudi, saopštili su organizatori.

Pobednička fotografija doneće autoru laskavu titulu "Najbolja Slika Srbije" i novčanu nagradu, a svih 12 finalista će svoje mesto naći u kalendaru "100 najlepših Slika Srbije" za 2018.

Pogledajte svih 12 finalista koje je odabrao žiri u sastavu: Časlav Petrović, profesionalni fotograf, snimatelj i pedagog, Ivan Grlić, predsednik Sekcije fotografija ULUPUDS i Darko Nikolić, profesionalni fotograf i reditelj.

Žiri je ocenjivao fotografije koje je publika na sajtu "Slike Srbije" ocenila kao najlepše među pristiglima. Svih 100 fotografija koje su prošle prvi krug glasanja biće predstavljene na velikoj izložbi u prostorijama Dorćol Platza.

Organizator konkursa je internet platforma "Slike Srbije", pionirski projekat koji je pokrenula grupa entuzijasta i zaljubljenika u fotografiju i pejzaže Srbije.

Tagovi