ILIEV ODGOVORIO KRITIČARIMA: Miševi i nevernici, verujte nama

Tanjug

24. 11. 2017. u 10:10

Neki pričaju kako vole Partizan, a u stvari ga mrze kao i sebe. Svako obećanje ispunjavam i to gledamo već dve godine. Nismo daleko, ali tek ćemo da odemo - kaže Ivica

ИЛИЕВ ОДГОВОРИО КРИТИЧАРИМА: Мишеви и неверници, верујте нама

Ivica Iliev Foto: M. Vukadinović

Sportski direktor FK Partizan Ivica Iliev euforično je proslavio plasman u nokaut fazu Lige Evrope nakon pobede nad Jang Bojsom (2:1) i izjavio da su svi iz kluba na najbolji način odgovorili kritičarima i opoziciji.

- Ponosan sam na igrače, stručni štab i velikog trenera, ali i navijače. Letos sam rekao da pravim tim koji će da prođe grupnu fazu Lige Evrope, ne samo ja, već i svi čelnici kluba, trener, igrači... Svi imaju velike zasluge, nećemo stati na ovome, imamo velike ambicije srazmerne renomeu kluba. Sve staje u jednu reč - "istorija" - rekao je Iliev za TV Partizan posle utakmice u Humskoj.

On je imao i poruku za kritičare da moraju da imaju više vere u rukovodstvo crno-belih.

- Izgubili smo od Dinama iz Kijeva da bi se miševi pokazali, da bi se svi nevernici pokazali ko su i šta su. Oni pričaju kako vole Partizan, a u stvari ga mrze, kao i sebe. Nevernici jedni, verujte nama... Svako obećanje ispunjavam i to gledamo već dve godine. Pokazali su se oni koji su pričali “Đukiću, odlazi”, “koji je ovo fudbal”, “sa ovakvom igrom nećete daleko”... Nismo daleko, ali ćemo tek da odemo.

Izneo je niz pohvala za ceo igrački kadar, posebno istakavši napadače Leandrea Tavambu i Ognjena Ožegovića, strelce u pobedu nad "Bojsima".

- Leonardo je veliki igrač, ali Tavamba pravi veliku razliku u evropskim okvirima, pitam da li je on veći od Brazilca. Ovakvu razliku i dominaciju u evropskim utakmicama nijedan igrač Partizana nikada nije pravio. Omraženi igrač je Ožegović, bio sam na stubu kad sam rekao da stojim iznad njega. Sad ovako on vraća - zaključio je Iliev.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Aleksa

24.11.2017. 10:41

Ivice, bravo za prolaz ali nemoj Leonarda u istu rečenicu sa Tavambom, pa nije mi izvršena lobotomija da mi ne bude jasno ko je bolji igrač. Moja lična zamerka je što nije iskorišćen uzlet, euforija...posle prošlogodišnje duple krune. Srbija je proletos gledala najbolji napadački tandem u zadnjih 20 godina, bilo je majstorija, vica, žara ... i svi smo znali da ćete prodati Lea i Djuku, jer to gledam oduvek u Partizanu. Hoću da zadržite takve igrače, platite ih, napadnite polufinale Kupa Evrope.

Dragan bgd

24.11.2017. 16:47

@Aleksa - Koliko ja znam,Zvezda je prosle sezone dala vise golova od partizana a to da si gledao najbolji napadacki fudbal u poslednjih 20 godina,mogu da ti kazem,da ti zapravo nista gledao nisi.Zatucani grobar,namestene utakmice,gde su golmani bezali sa gola na tribine,samo je trebalo pogoditi okvir gola,jeste pogadjao,ali prazne golove.Provukli ste se u mnogo slboj grupi i ne se.iteUzivajte al ne pravite od magarca konja trkaca,jer naprosto to nije.

leon

24.11.2017. 10:45

Sad mu niko ravan nije,posle svega je spreman i da vređa ,omalovažava naziva navijače miševima ,baš tipično za male ljude...

Miki

24.11.2017. 11:47

Posle bitke je lako biti general! Partizanovac sam al koliko se ja razume Zvezda ima bolji tim.

Cika Boris Fr

24.11.2017. 12:47

Ivice bolje bi bilo da se ti sakrijes u misiju rupu, gde ti je najskuplji igrac u istoriji kluba od 2 miliona Eura, na klupi, i ti mislis da je to normalno, da si malo razmislio glavom, sigurno nebi dao ovakve izjave ..

kondor

24.11.2017. 14:08

@Cika Boris Fr - Cika Borise Fr. Ja mislim da bi bio red da se ti sakrijes u rupu , najskuplji fudbaler nije odradio kompletne pripreme , tako da ima jos vremena da pokaze sto zna i ume . Nekima fudbalerima treba duze da se prilagode a nekima manje . Cica mica gotova prica !!!

Dragan R

24.11.2017. 13:17

Partizan volim još iz vremena kad Iliev nije bio ni rođen i zato mu s punim pravom kažem da je njegova izjava bedna. I pored rezultata u LE koji je za svaku pohvalu, tvrdiim da Partizan ove sezone igra sramno i kukavički. Nema tu ni sitema ni igre i jedino smo zahvaljujući sreći (najlakša grupa) i povremenom bljesku pojedinaca tu gde jesmo. Jedan drugorazredni Jang Bojs je imao 60% posed lopte usred Beograda, loptu ne možemo da zadržimo ni dve sekunde, branimo se od takvih levaka... Sramota.

MatijaBG PFC

24.11.2017. 15:43

@Dragan R - Young Boys je sve, samo ne drugorazredni tim,ne budi duhovit.Ta ekipa je vrlo jaka,trenutni lider prvenstva Švajcarske, lige koja je jača pet puta od ove lige i to ispred Basela, sem toga na jedvide jade su ispali od CSKA.Nekima je zaista teško pao prolazak Partizana!Što se Ilijeva tiče,briga ga,iako niej radio sve kako treba,ispalo je da jeste,a jedino što se gleda je rezultat,a on ga ima.

Goran

24.11.2017. 13:18

navuci kopacke i da igras umesto tvoje bombe,da opravdas novac koji je bacen uz vetar!

GP

24.11.2017. 13:46

Kako te, bre, nije sramota da se ti javljas? Imas 1650000 razloga da se ne javis sramte bilo? Inace, igracima Partizana cestitam na prolasku i svaka cast momci, borili ste se. Sada "doktor" sa druge strane brda roni suze. I da, pokazalo se da su i Jang Bojs i Skenderbeg jaci od raspalih Kelna i Bate (koji zaista igra ispod svakog nivoa), a Arsenal i onako igra sa sestim timom. Medjutim nema zvezdani Glodjovica, Vujovica, Obradovica, Pipera, Djokica...

Dragan bgd

24.11.2017. 16:39

@GP - Prosli ste dalje i sta te sad muci zvezdaa? pa kad si panj,cela Evropa bruji o Zvezdi i njenim igrama,pljuste ponude za igrace,partizan se ne pominje.Pazi u vasoj grupi,Zvezda bi ih sve petardirala a partizan u zvezdinoj grupi nebi ni bod osvojio.Kad je Arsenal vas omlatio ovde sa 3:1 Vilser je tada imao 16 godina dakle 16 tim Arsenala,a vazi Skenderbeg i Jang Bojs su sila,pogledaj kako je Bate igrao odbranu a kako Jang Bojs,siptari ovde sami sebe pobedise i kad magarac umisli da je konj kasac.

GP

24.11.2017. 18:00

@GP - Koji tim Arsenala je nas "omlatio", a sa kojim timom je Arsenal igrao protiv vas? Ako ti je lakse da i dalje lazes sam sebe samo izvoli, do mile volje. Ali ja znam da tebe boli sto je Partizan vec obezbedio evropsko prolece. Sto se tice siptara, oni su jaci od bilo kog iz vase grupe, pa cak i od onog "vasaeg" Arsenala. Toliko, idi placi, bre!