(VIDEO) CEO SVET SE SMEJE DEŠAVANJIMA U SUBOTICI: Fudbaleri sedeli na terenu, golman namerno ispucavao loptu preko terena, a sve to snimili Englezi
Foto: Tvitter, Printscreen

SKANDAL

(VIDEO) CEO SVET SE SMEJE DEŠAVANJIMA U SUBOTICI: Fudbaleri sedeli na terenu, golman namerno ispucavao loptu preko terena, a sve to snimili Englezi

Fudbal -

Duel 17. kola fudbalske Superlige Srbije između Spartaka i Borca koji je igran u Subotici će obići svet, ali ne po dobrim potezima i golovima, već zato što je obilovala skandalima, koje je ovekovečila grupa od dvadesetak Britanaca, koja se zatekla u Subotici.

Među njima se našao i jedan od skauta Mančester Sitija, a svi zajedno imali su šta da vide u okršaju Spartaka i Borca iz Čačka. Dva penala, dva crvena, prostest gostiju, silne lopte koje su letele preko tribina i na kraju pobedu domaćeg tima od 3:1.

Cirkus koji je već počeo da kruži svetom, počeo je kada su se Subotičani bunili što Milan Ilić nije sudio penal zbog prekršaja nad Miletom Savkovićem, potom je Lazar Jovanović doneo Čačanima prednost golom 27. minutu, ali je sve dodatno uzavrelo kad je pred kraj prvog poluvremena zaista i sviran jedanaesterac za Spartak.

U duelu su bili Jovanović i Bojan Čečarić, napadač Spartaka je pao, a Ilić pokazao na belu tačku. Zaleteli su se brojni igrači Borca da protestuju, Jovanović i Amer Dupovac su verovatno prednjačili, pa im je glavni arbitar pokazao crvene kartone zbog čega su gosti u nastavku igrali sa devetoricom na terenu.

Posle Savkovićevog gola sa penala za izjednačenje na 1:1, a pre početka drugog poluvremena igrači Borca rešili su da nezadovoljstvo iskažu protestom, pa su isprva nekoliko minuta doslovno sedeli na terenu?!

U nastavku meča golman Borca Vladimir Bajić zasmejavao je sve na tribinama time što je, svaki put kad je dolazio u kontakt sa loptom, koristio situaciju da je ispuca - preko tribina. Ali ni to nije dovelo do prekida. Meč je završen pobedom Spartaka od 3:1 i brukom, koja će obići svet.

Kurir sport, Foto: Tviter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Sudiju tukli svi, od prvotimaca do ekonoma! Spasavao glavu bekstvom preko ograde!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track