Alimpijević zna šta je KLJUČNI razlog novog Zvezdinog poraza

Autor: Darko Mitrović
subota 18.11.2017.
11:02
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Izneo je i jednu konkretnu prognozu posle meča.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

U samo tri dana, Crvena zvezda je u Evroligi pretrpela dva ubedljiva poraza, identičnim rezultatom - 85:59.

Najpre su ''Armejci'' protutnjali beogradskom ''Arenom'', a sinoć je i Olimpijakos potvrdio kvalitet protiv šampiona Srbije i ABA lige.

Iako su i Moskovljani i Atinjani bili u ulozi favorita protiv Crvene zvezde mts, ovako ubedljivi porazi svakako ostavljaju traga na ekipi.

Posle meča u Atini, trener Zvezde Dušan Alimpijević je otkrio šta je po njegovom mišljenju bio ključni razlog ovako teškog poraza.

''Za mene je prvi razlog našeg poraza u tome što je bilo potrebno da zaustavimo ritam Olimpijakosa, ali to nismo mogli, pa smo dozvolili rivalu da se razmahne, uđe u svoju brzinu.

Naša odbrana je bila ključna - ona je bila loša, pa smo dozvoljavali suparniku da postiže koš za košem. Olimpijakos je dobar ofanzivni tim, mnogo nam je problema zadavao'', istakao je Alimpijević, a prenosi ''Blic''.

On je dodao i da Zvezda ove sezone ne igra košarku na istom nivou kao Olimpijakos, pa je s tim u vezi konstatovao i da crveno-beli iz Pireja imaju kvalitet za F4 Evrolige i da ćemo ih gledati na proleće u Beogradu.

U to je, kaže, 100 posto ubeđen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 18.11.2017
15:12
avatar
GlasRazuma
Saturday, 18.11.2017
13:40

Sinoc sam pre zavrsetka utakmice rkao da ce Alimpijevic istaci to kakoje Oly ekipa za F4.....itd !!! Da li shvata da je on odgovoran za to sto celu sezonu igramo katastrofalnu odbranu....faza napada je komicna....nisam gledao tim u kojem petica sutne deset trojki u prvom poluvremenu...da ne postoji igra u reketu....To su stvari za koje je jedini krivac upravo Alimpijevic i niko drugi. Zsto ne prica malo o tim stvarima a ne samo da iznosi prognoze ko ce biti na F4 !!!! Budi covek i priznaj da je za tebe ovo prevelik zalogaj a zatim podnesi ostavku !!!

avatar
RG VILI
Saturday, 18.11.2017
13:19

Alimpijevic uvek i sve zna !

avatar
Nenad Šmigić
Saturday, 18.11.2017
13:12

kljucni razlog si ti Alempijevicu i uzasna selekcija igraca koju si napravio !!!!

avatar
indija durot
Sunday, 19.11.2017
01:16

kljucni razlog su navijaci poput tebe koji samo kritikuju a arena polu prazna jer vam je lakse da tapkate tastaturu nego da odete na tekmu

avatar
Partibrejker
Saturday, 18.11.2017
12:54

I ovaj isto kao Muta odlicno analizira razloge poraza.

avatar
Bomb@$
Saturday, 18.11.2017
12:53

Odbrana losa,ali nam je zato i napad los. nO cemu ti pricas covjeve,kakvoj odbrani?? Ekipa u zadnje dvije utakmice ispod 60 poena dala, a odbrana problem.. Boze sacuvaj sta pricas... Napusti sam Zvezdu,ako imas obraza

avatar
Saturday, 18.11.2017
12:51

Imas li savesti covece? U kojoj utakmici ti ekipa igrala dobru odbranu? Od Krke si primio 35 poena za 1/4, Buducnost te nadigrala u Pioniru i ti pricas o nesavrsenoj odbrani. 50% suteva ti je za 3 poena, glavni trojkasi ti Bjelica, Antic... ljudi koji treba da se bore za skok u napadu su glavni suteri. Delujete kao grupa gradjana na terenu. Smiluj se i daj ostavku, nemoj brukati sveti grb. 5 puta na utakmici ne uspe ti ekipa aut izvesti. Odlazi ako imas milosti...

avatar
RG VILI
Saturday, 18.11.2017
13:34

O kom ti to grbu pricas,onom prodavanom,vracanom,pa poklanjanom?

avatar
GlasRazuma
Saturday, 18.11.2017
13:41

Sve receno !!! Bravo !!!

avatar
indija durot
Saturday, 18.11.2017
12:24

bice mnogo bolje..ja nemam ni najmanji problem da verujem i dalje..

avatar
Crveno boja ljubavi
Saturday, 18.11.2017
13:39

Pa tesko da moze gore

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 19.11.2017
13:58

Ne razumem sta mi pises uopste? Navijam ja za Zvezdu i sada kao sto sam navijao i pre 10 godina,ali isto tako gledam realno. Nama je ekipa dosta dosta losija od prosle sezone,a ostale EL ekipe su bolje nego prosle sezone,mi nemamo centra,od sutera imamo Feldina (igrac sa klupe Paoka) Antica i Bjelicu (kojima to ne bi uopste trebao da bude posao,a i stari su) i Rocestija koji je jedina svetla tacka i sa kim smo bas pogodili. Nama je generalno najveci problem trener,jer mi nemamo odbranu za pocetak,ko sto kaze,prvo odbrana pa sve ostalo,ne mozes ti doci i primati 100 poena i misliti krenuce nas,hoce svaka deseta utakmica,a sta cemo sa prethodnih 9? Imas Lazica i Dangubica iz prosle sezone i sem da im dovedes odbrambene igrace ti dovedes polovne sutere,jer ti sa Lesorom,Bjelicom,Rocestijem,Feldinom i Anticem NIKAKO ne mozes igrati dobru odbranu,a oni nisu kvalitet da se igra napadacki,jer jedbostavno nisu,tako da smo mi jedna ekipa koja nema odbranu,a nema ni napad.

avatar
indija durot
Sunday, 19.11.2017
01:14

tako ste svi pljuvali i na pocetku prosle godine a posle promenili misljenje..koliko je bilo samo onih koji su pljuvali radonju a sad mole boga da se vrati..ja ne menjam tako lako stavove i misljenja i verujem u uspostavljen sistem i u te ljude koji su prekinuli bolnu dominaciju partizana,i evo vec vise godina smo mi ti koji dominiramo u regionu.kratko vam je pamcenje i nemate postovanja,a ja cu vas za par meseci pitati gde ste delije velike sto hvalite konja sada kog ste hteli izjesti onomada.