GUBI MU SE SVAKI TRAG: Otišao od kuće i nestao

O. M.

14. 11. 2017. u 19:22

Policija i dalje traga za Fuadom Mujadžićem (84) iz Gradiške. Od 10. novembra izgubio mu se svaki trag, kažu u porodici

ГУБИ МУ СЕ СВАКИ ТРАГ: Отишао од куће и нестао

Fuad Mujadžić

GRADIŠKA - Fuad Mujadžić (84) iz Gradiške nestao je pre pet dana, i policija poziva sve građane koji imaju bilo kakvih korisnih saznanja o njegovom kretanju da to prijave najbližoj policijskoj stanici, kako bi bio što pre pronađen.

Mujadžić je 10. novembra oko 16 časova izašao iz svoje kuće u Ulici Vladimira Čvorovića i od tada mu se izgubio svaki trag.


- Prema izjavi članova porodice, Mujadžić je visok oko 165 centimetara, slabije telesne konstitucije, proćelav sa sedom kosom, plavih očiju, lica ovalnog oblika sa izraženom donjom vilicom - rekla je portparol PU Gradiška Vesna Divljanović.

Ona kaže da je prilikom odlaska od kuće Mujadžić na sebi imao crnu štepanu jaknu, maslinastozelene pantalone, cipele boje kože i plavu kapu.


POZIV GRAĐANIMA

NAKON prijave nestanka, za njim je raspisana potraga i preduzimaju se sve potrebne mere i radnje i neophodne provere kako bi se lice što pre pronašlo. Pozivamo građane da ukoliko primete lice sa fotografije to prijave na broj 122 ili lično u najbližu policijsku stanicu - rekla je Vesna Divljanović.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije