Uhapšeni sa kilogramima droge i pištoljima

Policija u Beogradu je uhapsila dve osobe i zaplenila više od 10 kilograma marihuane i drugih narkotika, kao i sedam komada vatrenog oružja.
Uhapšeni sa kilogramima droge i pištoljima
Foto: Pixabay
Zbog sumnje da su počinili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija uhapšeni su A.G. (24) i D.M. (27), saopštio je MUP.
 
Policija je oko 10 kilograma marihuane, 2.150 tableta ekstazija, oko 50 grama kokaina i 50 grama amfetamina, čija se vrednost procenjuje na 50.000 evra, pronašla prilikom pretresa stana koji su koristili osumnjičeni.
 
Takođe, u stanu je pronađeno pet poluautomtaskih i dva automatska pištolja.
 
Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija