AKTUELNO

Strah se uvukao u kuću.

Sinoć su Miki Đuričić, Zorana Stefanov, Marko Janjušević Janjuš i Nemanja Đerić Đekson bili pozvani u Rajski vrt kako bi razgovarali sa Drvetom mudrosti. Drvo im je tom prilikom saopštilo da imaju tajni zadatak da preplaše što više ukućana s obzirom na to da je sinoć bila Noć veštica.

Foto: Printscreen

Prvi na udaru im je bio Bora Santana, kog je Miki pozvao da pođe sa njim u štalu kako bi nahranili stoku. Tada su se u štali sakrili Zorana, Janjuš i Đekson koji su iskočili u momentu kada se bora približio ogradi. Bora se prepao, dok su se ostali smejali i zadirkivali ga.

Odsekao si se priznaj pi*ko! Priznaj da si umro- vikalo je Miki Bori koji je priznao da mu je preselo sve.

Foto: Printscreen

Nedugo nakon Bore zadrugari su odlučili da prepadnu i Jelenu Golubović sa kojom nisu u dobrim odnosima, ali je Miki nekako uspeo da je nagovori da pođe sa njim do sobe za izolaciju.

Hajde Jelena sa mnom samo da popričamo. Imam nešto da te pitam nevezano za rijaliti, hajde sa mnom - nagovarao je Miki Jelenu da pođe sa njim.

Foto: Printscreen

Foto: Printscreen

Ubrzo su se uputili ka Sobi za rehabilitaciju, gde su seli na krevet nakon čega je Zorana uhvatila Jelenu za nogu. Golubovićeva se prestravila, što je i priznala nakon par sekundi. Kako je sve to izgledalo možete videti u videu ispod.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'