Petak, 27.10.2017.

15:27

Dorel Rajt zvanično novi igrač Bamberga

Šampion Nemačke Brose Bamberg zvanično je dogovorio saradnju sa Dorelom Rajtom.

Izvor: PT

Dorel Rajt zvanično novi igrač Bamberga
StarSport

Amerikanac je sezonu proveo u Igokei gde je beležio neverovatne brojke koje su ga preporučile ekipi Andree Trinkijerija.

Bivši košarkaš mnogih NBA klubova, između ostalog Majamija i Golden Stejta, odigrao je četiri meča za klub iz Laktaša na kojima je prosečno beležio 26.8 poena.

Rajt svakog kola pokazivao klasu i logično je bilo da se neće dugo zadržati u Igokei. Bamberg je prvi reagovao i doveo Rajta, igrača koji im je nedostajao u odlasku Dariusa Milera u NBA.

Taj igrač trebalo je da bude Kvinsi Miler, međutim bivši igrač Crvene zvezde ima problema sa kolenima i vrlo je moguće da će se dve strane uskoriti razići.

Rajt je u NBA ligi proveo 11 sezone – u šest je nastupao za Majami sa kojim je osvojio i šampionat, dve godine igrao je za Portland i Golden Stejt, dok je jednu proveo u Filadelfiji.

Najbolju takmičarsku godinu imao je 2011/2011 kada je u dresu GSW prosečno beležio 16,4 poena i 5,3 skokova na 82 odigrana meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

9 h

Podeli: