Nikolić: Neću u politiku, podržavam SNS

V. N.

23. 10. 2017. u 14:47

Tomislav Nikolić, za Novosti, negira da osniva stranku ili pokret: Podržavam SNS i imam dobru saradnju sa Aleksandrom Vučićem. Pojaviću se na svakom važnom skupu stranke na koji me budu pozvali

Николић: Нећу у политику, подржавам СНС

Tomislav Nikolić / foto: N.Živanović

BIVŠI predsednik Srbije i nekadašnji lider naprednjaka Tomislav Nikolić negirao je, za "Novosti", da razmišlja da osnuje pokret ili političku stranku, o čemu su spekulisali pojedini mediji.

- Ne bavim se politikom niti ću. Podržavam Srpsku naprednu stranku i imam dobru saradnju sa Aleksandrom Vučićem. Pojaviću se na svakom važnom skupu stranke na koji me budu pozvali - poručio je Nikolić, odgovarajući na naše pitanje zašto u subotu nije prisustvovao proslavi devetogodišnjice osnivanja SNS na stadionu "Tašmajdan".

Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić nešto ranije poručio je da ima dobre odnose sa Nikolićem.

Upitan - zašto bivši šef države nije bio na proslavi devet godina SNS, čiji je bio lider, Vučić je izjavio:

- To pitajte njega. Sa Nikolićem imam dobru saradnju. U petak smo se videli i razgovarali o odnosima sa Kinom, Rusijom, a u subotu smo bili zajedno u Kragujevcu. I kada ne budem predsednik SNS, osećaću je kao svoju, ne mislim da ćete dugo čekati da tako nešto vidite, i pojavljivaću se ukoliko me budu pozivali. Sasvim sam siguran da je Nikolić za svoju stranku, za SNS uvek, a da li će da bude na nekom skupu ili ne, to je njegova privatna stvar.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

2 gr mozga

24.10.2017. 08:07

Kome se uopšte obraćaju ova dvojica. Ovo je uvreda za intelekt. "Doćiću ako me budu pozvali, a imam dobre odnose sa Vučićem i SNS". Šta zaključiti Vučić zaboravio da ga pozove, pa na pitanje zašto Toma kao osnivač nije bio na proslavi odgovara "pitajte njega" kako sam ga zaboravio. Veću glupost skoro nisam pročitao. Prosto se stidim što me ovakvi nipodaštavaju i smatraju maloumnim. Jedino me teši nada da ovaj tekst nije upućen meni.