Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:29, 20. 10. 2017.

| Sport

Karatisti iz cele Srbije takmiče se u Leskovcu

Autor:B. A.Izvor:Južne vesti
Karate
Preko 200 takmičara u Leskovcu; foto: Dražan Cvjetković

Oko 200 takmičara, prema najavama organizatora, učestvovaće na ovogodišnjem turniru u karateu, koji se održava u nedelju, 22. oktobra u fiskulturnoj sali Tehničke škole “Rade Metalac” u Leskovcu, sa početkom u 11 sati.

Takmičari dolaze iz 20-ak klubova iz cele Srbije, a kako kažu organizatori, ovogodišnji “UNSU open” svečano će otvoriti gradski hor Zvezdice, Baletska škola Avangarda i Plesni klub Step.

Organizator je leskovački Karate klub UNSU, a zanimljivo je da će priliku da se takmiče dobiti takmičari svih uzrasta - od onih koji čine prve "karate korake", pa sve do veterana.

Za sva prva mesta u pojedinačnim nastupima pored diplome i medalje, dodeljuje se i skromna nagrada koju će takmičari dobiti kao uspomenu sa našeg turnira. Uz to, obezbeđeni su i pehari za prva tri kluba u genralnom plasmanu, kao i pehari za najmasovniji klub i najmlađeg takmičara na turniru - kažu u klubu.

Svi zainteresovani za takmičenje mogu se prijaviti do 21. oktobra do 20 sati na mejl adresu [email protected]. Turnir u karateu organizuje karate klub “UNSU” iz Leskovca, u saradnji sa Fudokan Savezom Srbije.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: