AKTUELNO

U susret četvrtoj sezoni omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja koje počinje sutra u 21 čas na Televiziji Pink, razgovarali smo sa pobednikom treće sezone.

Talentovani Roko Blažević srca publike osvojio je kada je prvi put kročio na scenu "Pinkovih zvezdica". Emocija koju on uspe da prenese kroz pesmu nikoga ne ostavlja ravnodušnim i upravo to je ovog Splićanina dovelo do pobede u trećoj sezoni najpopularnijeg muzičkog takmičenja za decu.

U susret četvrtoj sezoni "Pinkovih zvezdica" Roko se za portal Pink.rs prisetio ovog, kako je sam istakao, divnog iskustva i dao savet mališanima koji će se takmičiti ove godine.

Foto: TV Pink Printscreen

- Stvarno jedno predivno iskustvo i mogu reći jedno od najlepših u mom zivotu. Bilo je stresa, bilo je naporno, ali ipak sam uživao u svakom trenutku provedenom u takmičenju. Upoznao sam mnogo novih prijatelja i predivnih ljudi. Dobio sam još mnogo iskustva na sceni, a sasvim sigurno i napredovao tokom tih 10 meseci. Bilo je divno i svakako bih ponovio sve još jednom - rekao je Roko Blažević.

Foto: Pink.rs

Pobednik treće sezone "Pinkovih zvezdica" priznaje da nije uvek bilo lako, ali da je uspevao da nađe motivaciju i nastavi u ostvarivanju svojih snova.

Moj životni moto je definitivno "Nikad ne odustaj!". Kroz svoju "karijeru" sam prošao stvarno mnogo padova i dosta puta sam pomišljao o odustajanju i možda pronalaženju nekog drugog hobija. Sad vidim da bi to bila ogromna greška i drago mi je što nikada nisam odustao. Kad misliš da je najgore i da nema više smisla, baš tad treba još malo upirati, još malo se potruditi i počnu se otvarati mnoga vrata kao što su se i meni otvorila vrata "Pinkovih zvezdica" - iskren je bio Blažević.

Uz veliki trud i rad Roko je uspeo i proglašen je najboljim među najboljima, ali i dalje mu je škola na prvom mestu:

- Pa mogu reći da mi je pobeda donela nešto veću popularnost i mnogo poziva za festivale i druge ponude sa svih strana, ali se moj privatni život nije znatno promenio. Nastavio sam da pevam, škola i obaveze, sve po starom tako da nastavljam u istom ritmu.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako škola trenutno ima prioritet, Roko pronalazi vreme za muziku, a sanja o tome da se ceo život bavi upravo pevanjem.

Definitivno želim da se bavim pevanjem i san mi je da jednog dana imam velike koncerte i naravno da radim to što najviše volim. Moja prva pesma će zasigurno biti ljubavna balada. To sam ja i u tome najviše uživam pa se tako nadam da će uživati i ostali - rekao je Roko.

Za kraj razgovora zamolili smo Roka da, nakon nekoliko meseci sumira utiske iz takmičenja:

Kao što sam već spomenuo, zvezdice ću pamtiti po divnim prijateljstvima, po savršenim nastupima ostalih takmičara koji su me ostavljali bez teksta, po novim stvarima koje sam naučio i od njih, te po ogromnoj količini emocije i pozitivne energije kroz celu sezonu.

A potom je dao, verovatno, najznačajniji savet mališanima koji sada započinju ovo predivno putovanje zvano "Pinkove zvezdice".

Svima koji sada počinju takmičenje u "Pinkovim zvezdicama" dao bih savet da budu svoji i da veruju u sebe. Ako ne veruješ u sebe, jednostavno si nigde. Treba dati celog sebe u svaku pesmu. Pokušati da budeš što originalniji i da pevaš kao da je pesma tvoja. Treba da proživiš pesmu i emocije koje krije svaka pesma, ali i pokušati da preneseš na sve koji te slušaju. Jedva čekam petak da čujem nove takmičare i nadam se da ću već tada naći svog favorita kog ću podržavati tokom celog takmičenja, kao i sve ostale naravno - rekao je Roko Blažević.

Pročitajte još: ONA JE NOVA VODITELJKA PINKOVIH ZVEZDICA: Evo koga ćete gledati u bekstejdžu u četvrtoj sezoni! (FOTO)

Autor: J. V.

#Intervju

#Pinkove zvezdice

#Roko Blažević

'