A+ A A-

Егзибиције возача на Сајму аутомобила у Новом Саду

Оцените овај чланак
(1 Глас)

stanvakoseБЕОГРАД - На сајму аутомобила у Новом Саду, од 25. до 29. октобра, уз више од 20 премијера, снижења и до 6.000 евра, специјалне моделе финансирања, поклоне при куповини, богату и атрактивну понуду излагача, Поклон игру, посетиоце очекује и “Tuning Day”.


“Tuning Styling Show”, ревија аутомобила са модификованим изгледом биће приређена у суботу, 28. октобра у Хали 3 и на отвореном делу Сајмишта, а у оквиру Сајма аутомобила, најавио је Новосадски сајам. 


Сви који су мислли да је тјунерска сезона завршена, преварили су се. Новосадски сајам и Ауто тјунинг клуб у Београду припремили су изненађење за све љубитеље четвороточкаша и то пред сам крај аутомобилске сезоне.


У суботу, 28.октобра у Хали 3 и на отвореном простору испред ње, биће одржан "Tuning Day".


Више од 80 спортских, егзотичних, тркачких (реллy, драг и дрифт) аутомобила из земље и региона биће изложени у Хали 3, а цео простор употпуниће незаобилазна стајлинг изложба сређених четвороточкаша, мерење музичке снаге (Дб) као и плесне тачке.


Посетиоце очекују промотивне вожње дрифтера, "burnout" надметања, егзибиционе трке на 201м професионалних возача, наступи Дрифт трајкова и stunt мотоцикала. Вожње почињу од 13, 15 и 17 часова.


Приређују се и Styling изложба и Дб мерење музичке снаге, мерење звука издувног система, а за добру атмосферу побринуће се хостесе и денс играчице атрактивним плесним тачкама.


Трке на 201м су егзибиционе и на њима могу да учествују само професионални возачи у драг, дрифт, кружним и рели тркама.


Радно време за посетиоце је од 10 до 19 часова, а цена улазнице 300 динара.

 

                       TRKASEZONA       

 

 

Извор: Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено четвртак, 19 октобар 2017 14:59

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Пријави се или Региструј се

Facebook корисник?

На сајт се можете пријавити и са вашим Facebook налогом.

Пријави се са Facebook налогом

ПРИЈАВИ СЕ

Региструј се

Регистрација корисника
или Одустани